16 eves vagyok és meleg. Hogy mondjam meg masoknak?
én ezt eskü sose értem ... mi az h nem kell megmondania ha nem merül fel? mert szted a legjobb barátai tényleg a legjobb barátai ha ezek szerint semmit se tudnak róla? ez nem egy olyan dolog h pl nem szereti a spenótot, hanem az ember személyiségének egy alapvető meghatározója, egyszerűen nem is értem, hogy lehet ez kérdés. Persze ha amolyan látszat-barátságokat tart fenn, akkor mindegy, de ha valódi barátokról van szó, akkor már hogy a viharba ne merülne fel a téma? mert talán 16 évesek között nem folyamatos téma a csajok meg h kinek éppen ki a nője, ki jön be és stb. Szal sztem egy ilyen beszélgetés alkalmával simán te csak úgy beszélgess, hogy neked nem a lányok a pálya, hanem XY és ZY (srác) nagyon bejön. Ennyi.
Vagy komolyan gondolja bárki, h pl elmennek egy nyári közös balatoni nyaralásra, ahol naná másról se fog szólni minden nap, minthogy ki kit szed fel, azt is jó barátságnak lehet nevezni, ha ő meg álcából nyomja a hűdejócsaj-szöveget, miközben titokban a fiúkat lesi a strandon?
NEM ÉRTEM az ilyen felfogásokat, de most komolyan!! egyáltalán hogy lehetnek valakinek a jó barátai azok, akik semmit se tudnak róla?????
És akkor is így gondolom, ha netán tök homofób társasággal vagyok körülvéve, mert legalább kiderülne, ki is az igazi jó barát ... na de így álcázott élettel ki a frászt tudsz jó barátodnak tartani? Biztos lesz pár nap shock nekik, de aztán túlteszik magukat rajta. Aki meg annyira homofób, hogy emiatt összeveszik veled, hát sztem inkább most tegye. Most nem?
nem könnyű dolog. én is átestem ilyen dolgokon, először mindig tagadtam, meg kitaláltam, hogy ez meg ez a csaj tetszik, sőt egyszer 16 évesen még egy csajjal is összejöttem, de semmit nem éreztem iránta... aztán egyszer egyik barátom mindig faggatott, miért nem csajozok, meg miért nem mondom el neki, hogy ki tetszik. Én mindig azt válaszoltam, hogy most nincs ilyen. Egyszer megkérdezte, hogy meleg vagyok, én igennel válaszoltam. Hát eléggé meglepődött, hirtelen összevissza elkezdett beszélni minden hülyeséget, de olyan 5-10 perc után magához tért és megbeszéltük a témát. Akkor nagyon megkönnyebbültem, nem kellett tovább magamban titkolni érzéseimet és nem kellett hazudnom . Elfogadott ilyennek és mindig kérdezte, van-e pasim, meg mutassam be neki. De elköltöztek, azóta nem nagyon találkozunk.
Másik eset meg az volt, mikor nagyon szerelmes voltam egy srácba és annak egyik legjobb barátjával lógtunk sokat közösen hármasban. És úgy éreztük, hogy felvállaljuk előtte, hogy mások vagyunk. Ő se fogadta könnyen. Pár napig nem is beszélt velünk, mondta, hogy fel kell dolgoznia, hogy két jó barátjáról is kiderült ez. Pár hétig tartotta is a távolságot, de ugyanúgy találkoztunk, csak nem beszéltünk ilyen dolgokról. Aztán egy idő után ő kezdett el érdeklődni erről az egész dologról és tök jól ki lehetett beszélni a srácokat vele.
Rajtuk kívül még a volt legjobb barátom tesója tudja, de ő különösebben nem foglalkozik a dologgal.
Páran még tuti sejtik rólam Családból és az ismerőseim közül, de nem kérdezik, én pedig nem mondom el nekik...
Nagyon át kell gondolni, kik előtt vállalod fel ezt a dolgot, sokakat érzékenyen érinthet... nem kell és nem is szabad mindenkit beavatni ebbe a dologba, hiszen a magánéleted része ez a dolog és a magánéleted nem tartozik senkire sem...
remélem a történetemmel tudtam valamit segíteni...
de épp ez egy nagy tévedés!
"Nagyon át kell gondolni, kik előtt vállalod fel ezt a dolgot, sokakat érzékenyen érinthet... nem kell és nem is szabad mindenkit beavatni ebbe a dologba, hiszen a magánéleted része ez a dolog és a magánéleted nem tartozik senkire sem... "
--már miért lenne annyira magánélet? pontosabban sztem csak annyira magánélet, amennyire heterónak lenni. gondolom, a haverjaid se nagyon titkolják el, hogy éppen melyik csajjal járnak, sőt, viszik a KÖZÖS BULIKBA ÉS STB. Akkor sztem kifejezetten patológiás kis titkoskának lenni, na meg az a nagy helyzet ám, hogy pont azt szimatolják ki a többiek a leghamarabb, és baromi gyorsan lebuksz. Akkor viszont tényleg jogosan nem lesznek ők se túl nyitottak veled ... most nem?
információtöblettel? és az általa szeretett????
úr isten !!!!!
ez egy alap, és pont az általa szeretett embereket illene beavatnia, na persze ha ő ennek nem érzi szükségét, akkor valami igen nagy gond van az érzelmek területén.
te úgy szereted a szeretteidet, hogy teljesen más embernek ismernek? hallod, kiakadtam nagyon ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!