Férfiak (20+)! Mi a véleményetek az ilyen vékony, törékeny lányokról? (kép)
Pont ilyen az alkatom, nem diétázom, genetikailag ilyen vagyok, sajnos hízni nem nagyon tudok.
Ha megláttok egy nőt ilyen testalkattal, az inkább vonzó vagy taszító számotokra?
vanepasid, akarszismerkedni, lenyelede? :D
Amúgy igen, kicsit tényleg szánalmas. Mondjuk velem olyan is volt, hogy szimplán csak kérdezni akartam valamit egy csajtól privátban, és érdekelt, mint ember, ő meg megsértődött, mert biztosan meg akarom dugni...
"Kedves" 21-es! Van, akivel levelezek itt a GYIK-on, (netes barátság), és igenis meg akarom kapni a leveleiket, és a sok gyökér miatt nem fogom átállítani.
22-es: igen, sajnos nagyon gyanakvóvá tesznek minket ezek az idióták:S Bár én először udvarias vagyok, aztán ha nem ért a szóból, vagy tényleg csajozni akar, lekoptatom)
nekem tetszenek a vékony lányok :)
de biztos vagyok benne, hogy edzéssel és jó étrenddel tudnál hízni.izmot felszedni.
Én legutóbb egy ilyen alkatú lányba lettem szerelmes :-)
(mondjuk ő talán még a linkelt lánynál is vékonyabb volt)
Mondjuk alapvetően én a nőiesebb lányokat szeretem, de nagyon pozitív belső tulajdonságai miatt egyszerűen belehabarodtam :P
Nincs ezzel semmi gond, ha ilyen az alakod!
Ne hízni akarj szerintem, hanem építs egy kis izmot ;)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!