Férfiak (20+)! Mi a véleményetek az ilyen vékony, törékeny lányokról? (kép)
Figyelt kérdés
Pont ilyen az alkatom, nem diétázom, genetikailag ilyen vagyok, sajnos hízni nem nagyon tudok.
Ha megláttok egy nőt ilyen testalkattal, az inkább vonzó vagy taszító számotokra?
2014. ápr. 24. 12:49
11/27 anonim válasza:
Nekem tetszik az ilyen alkat, de a magas lányokat szeretem :)
13/27 anonim válasza:
bújj el kérdező! csak ti vagytok válogatósak lányok!
14/27 anonim válasza:
Ohh.. láttam én már vékonyabbat is aki tetszett :)
Egyébként a kisebb, vékonykább lányokat én is mindig jobban kedveltem. Olyan jó érzés amikor hozzám bújik vagy nem is tudom miért.. általában aranyosabbak és kedvesebbek mint a "nagyobbak" :D
15/27 anonim válasza:
Vonzó, bár félnék, hogy eltörik.
16/27 anonim válasza:
Természetesen tiszteletben tartom, hogy nem akarsz ismerkedni, én sem veled, de nem értem, hogy akkor miért a szerelem, szex -> ISMERKEDÉS kategóriába írtál, lett volna erre megfelelőbb is.
17/27 anonim válasza:
ISMERKEDÉSSEL KAPCSOLATOS kérdések, nem konkrétan privátban való ismerkedés...
18/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igen, azért ide írtam, mivel ez ismerkedéssel kapcsolatos kérdés, azt hittem, ez egyértelmű... Ha egy szexualitással kapcsolatos kérdést tennék fel, nem azt jelentené, hogy szexpartnert keresek:D
2014. máj. 1. 18:04
19/27 anonim válasza:
Itt a kérdezők 90%-a ismerkedni akar, aki a szexualitás téma írja, nyilván más céllal :D
20/27 A kérdező kommentje:
Igen, én is észrevettem, hogy kezd átmenni társkereső oldalba... Nevetséges, hogyha feltesz az ember lány egy kérdést, és elfelejti odabiggyeszteni, hogy nem akar ismerkedni, 5 percen belül kap 10 (rendkívül minőségi) levelet, hogy "van-e pasid", stb.
2014. máj. 1. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!