Szerintetek is szánalmas vagyok, ha minden vágyam egy szerethető, aranyos, kedves lány, akivel szinte egész nap egymáshoz bújva lennénk?
Figyelt kérdés
Folyton erről álmodozom, olyan jó lenne szeretgetni egy lányt, aki viszont szeretgetne, de valahogy személyiségre nem jön be nekem egy lány sem vagy, aki igen annak már párja van vagy én nem tetszem neki, mivel nem vagyok egy álompasi külsőre.2014. ápr. 24. 00:10
11/13 anonim válasza:
Szánalmasnak éppen nem mondanám, de nekem úgy tűnik aazért akarsz barátnőd mert szeretethiányod van. Ettől én is menekülnék, megborul a párkapcsolat stabilitása, (bármilyen idétlenül is hangzik)ilyenkor mindíg túlságosan rátelepednek a pasik a barátnőjükre aki előbb-utóbb fuldokolni fog tőle. Ez az egésznap egymáshoz bújva dolog meg tényleg félelmetes.Olyan mitha nem tudnál meglenni nélküle.
12/13 anonim válasza:
Figyelj tessó tudom hogy mien érzés!
13/13 anonim válasza:
Szerezz macskát. De szerintem az is kikaparná a szemed ha folyton bújnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!