Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem magam. Mér mindig az kell ami nem lehet az enyém? és amiért vágyakoztam egész idáig (egy nagyon aranyos srác ami eddig nem jött össze) most ezek szerint már nem is kell? nagyon nem értem magam.
Eddig már jópár pasival találkoztam,2 nagyon bejött nekem(és azt mondták h én is nekik) és nagyon jó volt velük mindegyik találkozás de sajnos át vertek.:((( pedig megőrülök értük...eszméletlen kisugárzásuk volt és ezért a hibáikat észre se vettem (csak így utólag belegondolva)...
van egy srác akivel már találkoztunk,nagyon aranyos(néha sztem túlságosan is) meg minden még virágot is hozott az első randira,de azt vettem észre h egyfolytában a hibáit keresem...:S nagyon megakar nekem felelni(néha már nagyon apró kis dolgokban is pl kérdezte h gyúrhatna-e még mert elég izmos sztem,meg mondtam neki h a túlzottan kigyúrt pasik nem annyira tetszenek,de ő még pont jó....de azt vettem észre h nem igazán adja önmagát..mindig azt érzem h csak meg akar nekem felelni..látszik h nagyon nem akar elveszíteni...meg hosszú távra tervezne velem az is látszik rajta.
mindig egy rendes aranyos srácra vágytam és egy hosszabb kapcsolatra,ami eddig nem jött össze ,de most h itt lenne a lehetőség .. nem tudom h nekem tényleg ilyen kell-e....egyáltalán nem értem magam...:S:(..és ezekszerint azt se tudom h mit akarok...:S:(
17/L,a srác 20
bocsi,ha egy kicsit zavaros..mi a véleményetek erről az egészről? légyszi kort is írjatok...
Bocsi de én nem értem:S h érted azt h
"eddig nem jött össze ,de most h itt lenne a lehetőség"
Azért nem mered mert félsz az ujjab csalódástól??
Lehet, h neked nem a papucs pasik jönnek be :)
Nekem is volt aranyos kedves odaadó pasim, de untam hogy mindig körülugrál, sőt már zavart is :)
A mostani barátom meg inkább férfias, lusta, viszont egy nagy egyéniség, jó fej, és okos, és szép, szerelmes lettem bele első látásra és 6 éve együtt vagyunk. Nem tudnék mást elképzelni most magam mellé.
Szerintem még nem találtad meg az igazit, nem vagy igazán szerelmes, lehet, hogy nincs meg a teljes összhang közted és a srác közt. Úgy is lehet együtt élni valakivel, de max 2 évet, aztán ha közben jön jobb, úgyis váltasz :)
Akkor neked egy bun*kó lusta pasi kell. Itt is találsz ilyet a Gyakori kérdések .hu-n. Vagy tudok neked ilyen típusú pasikat ajánlani!Elég sok van belőlük!
Sajnos normális pasiból van a legkevesebb. Sajnálom, hogy neked a jó nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!