Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány és kb 2,5 hete felvettem msn-re és egész aranyos megkérdeztem tölle kb 1 hete hogy eljönne e velem moziba de mindig aztmondja hogy m meglátja vajon mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 10:39
2/6 anonim válasza:
vagycsak nem akar találkozgatni..
majd egy pár honap mulva térj vissza rá sztem..
4/6 anonim válasza:
Szia!
msn-en már engem is hivtak randizni! Én azt mondtam hogy nem mivel férjem van!Lehet hogy neki is párja van vagy pedig nem jösszbe neki és nem akar megsérteni! Én a nyáron elfogadtam egy fiutol egy vacsora meghivást de ő meleg volt és igy párom nem szolt érte! Hát nem tom de valami mást találj ki vidd el vacsorázni és vegyél neki virágot sztem azt elfogja fogadni ha nincs senkije!
5/6 A kérdező kommentje:
Hát barátja nincsen és sztem bejövök neki nemlehet az hogy nincs felkészülve?vagy vmi mert az tuti hogy barátja nincs mert mondta és elösször én kérdeztem tölle hogy van barátja e és ő mondta hogy nincs és megkérdezte töllemis hogy van e barátnőm és montam neki hogy nekem sincs de amugy 15 éves vagyok és őis :)
2009. dec. 13. 12:15
6/6 anonim válasza:
11:55 vagyok
Akkor lehet hogy csak kéreti magát! Vagy lehet hogy még nemvolt barátja és lehet hogy csak fél vagy nem eléggé magabiztos!:) Akkor ne vacsizni vidd el hanem vidd el bulizni annak bekell hogy váljon!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!