Vajon találok valaha olyan lányt, akivel ezek alapján összeillenénk?
Figyelt kérdés
Én nem olyan fiú vagyok, mint a legtöbb. Nem vagyok valami menő, középponti figura, inkább érzelmes, álmodozó típus vagyok. Az életben is a legfontosabbnak a szerelmet és az élet élvezetes dolgainak a megélését tartom. Szerintem a legjobb dolog az életben, ha van egy olyan lány az életemben, akivel testileg-lelkileg vonzódunk egymáshoz és, ha csak arra gondolok, hogy egy lánnyal átöleljük egymást vagy csókolózunk is már jobb kedvem van. Utálok egyedül lenni, de valahogy nem találom a személyiségre megfelelő lányt, pedig már több lánynak is bejöttem, bár nem vagyok az a tipikus helyes fiú külsőre,sőt rondának is neveztek már. Annyira nekem nem a külső számít egy lányban, de azért kicsit ez is számít, csak míg külsőre vonzó lányt nagyon is könnyen találok, kb. minden második lány elfogadható külsőre, de személyiségre valahogy nem találom az igazit, pedig minden nap arról álmodom, hogy egy lányt csókolgatok, ölelgetek és tényleg szeretjük egymást. Olyan jó lenne ezt megélni, de eddig ha találtam is lányt, akivel majdnem összejöttek a dolgok, valahogy végül sosem lett belőle semmi, nem éreztem, hogy ő az, aki az igazi, akivel közös jövőt szeretnék.2014. ápr. 23. 23:52
1/4 anonim válasza:
Mi alapján? Mert én csak nyavajgást olvastam ebben a kisnovellában, amiből nem derült ki sok minden, csak hogy nagyon kivagy.
2/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de neked van valami a lábad között? :O Jó, ha egy pasi tud érzelmes lenni, de neked csak a szád sír...
4/4 PearlDiver válasza:
Találsz, csak ügyesen kell keresni. Ahol sokáig nem találsz, onnan menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!