Van olyan, aki feladta, hogy valaha is lesz valakije?
Nem értem miért nem jön össze, nem vagyok ronda, se kövér, se buta, humorom is van, csak nem vagyok az az idegenekhez odamenő kezdeményező típus. És nem vagyok nyomi se, van életem, de nekem az ismerkedés nem megy, mivel elég sokat bántottak tinikoromban így én nem is merek kezdeményezni, pedig azóta sokat változtam, sokan megnéznek mint nőt, de ennyi, pedig nem vagyok lázadó, beszólogatós típus. Szóval külsőre és emberileg is rendbe vagyok, de én már valahol legbelül kezdem feladni. hogy valaha is legyen pasim.
És nem vagyok túl válogatós, még mielőtt ezzel jönne valaki.
Miért nem kellenek a rendes emberek senkinek?
23/N
Ne aggódj, majd lesz valakid :)
Én feladtam, de te ne tedd :)
33+F
Én is a határán vagyok annak, hogy feladom, pedig nincs okom rá.
De nyugi. Sokan keresnek olyat, mint amilyen te vagy :)
Én is így vagyok vele,már feladtam.Egyszerűen semmi nem jön össze,túl hosszú lenne részletezni.Pedig normálisan nézek ki,udvarias,kedves,értelmes srác vagyok.Én sem vagyok egyáltalán válogatós,de így se találok magam mellé egy lányt/nőt se,mert nem igazán érdeklem őket...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!