Valami baj van velem! De mi? bővebben lent.
A történet az h elkezdtem beszélgetni egy lánnyal lassan 3 hónapja úgy voltam vele csak dumálgatok vele stb. kezdem kicsit megismerni és egyre jobban tetszik a belső értéke, nem mintha külsőre nem lenne szép pont az ideálom.
Lassan 3 hónapja kb napi szinten beszélgetünk, de még nem sikerült találkozni.
Pár napja úgy volt h találkozunk, ed az égiek nem úgy alakították h összejöjjön.
Egyre többet gondolok rá, hiába próbálok másra koncentrálni.
Nem lehetek szerelmes mert ezek a beszélgetések csak a monitor mögött történtek szóval emberi kapcsolat nincs, akkor mégis mi a baj velem????
hogyan tegyem semlegessé, hogy újra tudjak hosszabb távon koncentrálni mondjuk a tanulásra és ne a lányon kattogjon az agyam.
Megérteném ezt a helyzetet ha már párszor találkozunk volna és van némi érzelmi vonzalom.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
22/F
dé én ezt így nem akarom, ez az egyoldalúság ez nem jó ááá
hát minden esetre nem szeretném velem megszakítani a kapcsolatot 1 éve h nincs senkim és a sok lány közül akivel eddig ismerkedtem ő az akivel el tudnék többet is képzelni mint barátság.
nem koptatott le. A találkozás nem miatta hiúsult meg hanem a tömegközlekedés miatt. Felhúztam magát rajta és nem győzött bocsánatot kérni, meg megígérte h máskor összehozzuk.
Közös ismerőstől úgy tudom h nem szokta az embert hitegetni fölöslegesen.
Megéri vajon várni?
Nem feltétlenül kell ahhoz személyes kapcsolat, hogy beleszeress. Próbáljátok meg összehozni azt a találkozót, és meglátjátok, hogy érdemes-e ebbe erőt fektetni.:)
Csak vigyázz, sok ember teljesen más élőben és gép mögött. Van egy ismerősöm, akit élőben le tudnék ütni (ahogy artikulál, a nonverbális kommunikációja, stb), de chat-en nagyon jó beszélgetőtárs.
Rendben igyekszem alkalmas időpontot találni!
Köszönöm a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!