Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ronda fiúként milyen lányoknál...

Ronda fiúként milyen lányoknáll kéne próbálkoznom, ha legutóbb egy ronda, ragyás fejű, formátlan, lapos lány is durván bánt velem ok nélkül?

Figyelt kérdés
Vagyis az ok, hogy ronda vagyok.

2014. ápr. 21. 19:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csakis a top modelleknél. Hátha valamelyik megsajnál. :D
2014. ápr. 21. 19:19
 2/12 anonim válasza:
mindig lesz valaki aki durván bánik veled! és szerintem ronda lánynál kéne próbálkoznod! a szép lányok valószínüleg egyből barátzónába rakna persze tisztelet a kivételnek
2014. ápr. 21. 19:19
 3/12 A kérdező kommentje:
2-es, barátzóna, én még annak is örülnék, akkor legalább emberként tisztelnének és nem néznének le csak, mert ronda vagyok szerintük. Amúgy meg nem értem mi a ronda bennem. Inkább a lányok agyában van valami baj, szerintem nekik csak a média által sugalt fiúk és a sötétbőrűek tetszenek.
2014. ápr. 21. 19:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kifejted, hogy rondának találod, és ehhez még hozzájárulhat egy jó kis tapló stílus...

Van ismerősöm, aki hírből sem szépfiú (pattanásos, elálló fülekkel, ami lehet, aszimmetrikus a srácon) - mégis van barátnője... Mondjuk, tiszteli a lányokat, és van önbizalma...

2014. ápr. 21. 19:28
 5/12 anonim ***** válasza:
nem gondolod, hogy a belsőd miatt küldött el ez a lány? ráadásul lehet érezni, ha ilyen hozzáállással, hogy "fúderondadenekimajdcsak kellek" mennek oda az emberhez, és ezt senki nem csípi..
2014. ápr. 21. 19:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Na persze, amúgy a csaj is mondta, hogy ő szemét és sok fiút bántott már, kamu fb-ről lánynak kiadva magam tudtam meg tőle, hogy milyen "csodás" belül is ez a lány.
2014. ápr. 21. 19:37
 7/12 anonim válasza:
te sem vagy jobb ha kamu fb-n nyomozol utána
2014. ápr. 21. 19:39
 8/12 anonim ***** válasza:

hát, bocsi, de engem ennyi írás alapján már taszítasz. nem hinném, hogy menthetetlenül csúnya vagy, szóval a személyiséged miatt nem kellenél.

ez a lány meg bunkó volt, ez van, de attól még, hogy szerinted valaki csúnyább nálad, ne várd, hogy automatikusan kelleni fogsz neki.

2014. ápr. 21. 19:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Komolyan hogy lehetnek ennyire gonoszak a lányok?! Én azt hittem ők a megértő, kedves lények, de mintha mi fiúk sokkal inkább lennénk megértőbbek és elfogadóbbak, mint ők. Ők max a bevándorlókat tudják elfogadni jobban, mint mi, de hát ugye nekik nagy csoki farkuk van, ezt is csak önzésből teszik, éljen a feka farok!
2014. ápr. 21. 19:48
 10/12 anonim válasza:
Már a hozzászólásaiddal is azt sugallod, hogy lúzer vagy. Milyen lehetsz élőben? Azért bocsánat, hogy nem állunk le bárkivel. Azt hiszem ha te is kinéznél valahogy ugyanúgy fikáznád a csúnya csajokat ahogy mi téged..
2014. ápr. 21. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!