Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan közeledjek egy ilyen...

Hogyan közeledjek egy ilyen lányhoz? Volt már dolgotok hasonló személyiséggel?

Figyelt kérdés

Teljesen elbizonytalanodtam. Van egy lány, gyönyörű, és nagyon karakteres, erős, érdekes kisugárzása van, szeretném jobban megismerni, de nem könnyű eset. Neten beszélgettünk, és így jellemezte magát:

"Szarkazmus, kételkedés, "A paranoia a hosszú élet titka", vitázási kényszer, filozfálgatás, extrémen nagy igény az egyedüllétre, "kínos csend" fogalmának teljes hiánya a szótáramból, (túlzott) őszinteség, embertársaim fecsegésének rendkívül gyors, reflexszerű és teljes ignorálása, türelmetlenség, hadarás (és még így is nehezen hozza be a szám a godolataim tempóját)>ebből fakadóan értetlenkedés azon, hogy mások miért értetlenkednek, amikor szerintem abszolúte egyszerű és könnyen követhető dolgokról beszélek. Fekete,morbid humor, időnként fárasztó faviccek mesélése, amin egyedül csak én kapok röhögőgörcsöt, de mindez cseppet sem zavar.

Olvasás, minden mennyiségben, pszichológia, kriminálpszichológia, pszichopatológia, elmebeteg emberek művészete, egészségügy iránti érdeklődés (de csak könyvekből, mintsem testközelből). Francia költők, szimbolisták, középkori, viktoriánus, "goth" irodalom, szürrealizmus, impresszionizmus, időnként kubizmus és expresszionizmus, barokk, reneszánsz, Giovanni Battista Pergolesi, Edgar A. Poe, Georges Rodenbach, Dalí, Monet, Mednyánszky László, Cesare Lombroso, Diderot, Hérakleitosz. Klasszikus zene, metal (szinte összes vállfaja), steampunk,clockwork, victorian, goth, jazz, swing, francia sanzonok, időnként francia reggae, és sok (számomra) beazonosíthatatlan műfajú zenészek, együttesek (a legfontosabb, hogy értelmes legyen a dalszöveg, jól, igényesen megkomponált zenével).

rás, fotózás, régi tárgyak átalakítása vagy felújítása, régi könyvek gyűjtése, kardok, tőrök, revolverek, géppisztolyok (mások szerint) patoligikus szeretete, amitől még Freudnak is könnybe lábadna a szeme, néha festegetés, melynek művészi értéke 0, de a szigorúan titkos érzelmeim, kavargó gondolataim ábrázolása. Senki sem igazán érti, egyeseknek kifejezetten ijesztő, de nekem tetszik, kint lógnak a falamon."

Elég összetett személyiségnek tűnik, még nem volt soha senkije (20+-os), összesen 1 vagy 2 barátja van, nem igazán jár el sehova.

Hova vihetném randira? Hogyan viselkedjek vele? Ha megjátszanám magam azt tuti észrevenné, de szerintem én nem vagyok az esete belsőleg:én szeretek fecsegni, társaságkedvelő vagyok, szeretek eljárni szórakozni, nem vagyok olyan olvasott és racionális mint ő, én inkább melegszívű, ő pedig hidegfejű alkat, én szeretek bohóckodni, ő inkább komoly típus, érettebb a koránál, amolyan "vesébe látó" nézése van. Ezek egyszerre nagyon imponálnak, mert még nem találkoztam ilyen lánnyal, de ugyanakkor ijesztő is.

És a fő kérdés: ezek alapján szerintetek lehet egyáltalán esélyem/köztünk valami? Volt már kapcsolatotok ilyen nővel? Hogy végződött?

(Mindketten 20+)

Légyszí' korotokat írjátok le!

2014. ápr. 22. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Hol lehet őt megtalálni? :)
2014. ápr. 22. 20:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem mondom meg:D Így is épp elegen kepesztenek utána. Mondjuk mindet el is hajtja...nem könnyű eset, mint írtam.
2014. ápr. 22. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

lány vagyok,és nagyon tetszik a csaj stílusa,és a gonolkodása.szivesen megismerném ...de komolyan:))

szerintem az hogy lehete esélyes nála,az attól,és csakis attól függ hogy bejössze neki vagy sem.És ez nem attól függ hogy mennyire vagy olvasott,vagy mennyire vagy társaság kedvelő...

2014. ápr. 22. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez durva! Némi túlzással, mintha csak magamat olvasnám! Vagy 70-80%-os egyezés van köztem és közte. :O

Bizalmatlanság, fárasztó, olykor bizarr humor, elvont gondolatok, érdeklődés a pszichológia, a misztikum és a rejtélyek iránt, goth, steampunk és viktoriánus világok, ruhák és művészet szeretete, furcsa firkák-rajzok (annyi különbséggel, hogy nekem nem a falamon lógnak, hanem jól elrejtve, illetve a net legsötétebb bugyraiban, álnéven feltéve, elvégre magam is szégyellem őket, ugyanakkor vágyom az elismerésre.

Ja, és komoly kapcsolatom sajnos még nekem sem volt, arra nemigen kellettem senki arra érdemesnek. :/

Bár ő nálam minden bizonnyal stílusosabb, karizmatikusabb, komorabb egyén lehet, mert irántam csak a neten érdeklődnek, élőben nem igazán. :'D Mindazonáltal én gyengébb, bohókásabb, excentrikusabb személyiség vagyok, legalábbis ezt mutatom kifelé.

Magamból kiindulva, szerintem ő is a különleges, hozzá hasonszőrű fiúk, férfiak iránt vonzódhat, akivel jobban megérhetik egymást. Persze az is meglehet, hogy egy ilyen pasiban, ellenfelet látna, illetve a két erős személyiségű művészlélek nem férne meg hosszútávon egymás mellett, "se veled, se nélküled" kapcsolat alakulna ki kettejük között. Passz, mert bár én is ilyen srácra vágyom, sajnos még nemigen volt szerencsém egy ilyenhez sem.

Aztán is meglehet, hogy ha ad neked esélyt, akkor szépen kiegészítitek egymást, s jobb páros lehetnétek, mint amilyen egy hasonszőrű fiúval lenne. Jóllehet, elcsépelt mondás, de az ellentétek olykor igenis vonzzák egymást.

Mindenesetre sok sikert! :)

2014. máj. 10. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!