Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért változtak meg hirtelen...

Miért változtak meg hirtelen a lányok?

Figyelt kérdés
Amióta nyertem egy szerencsejátékon egy jelentős összeget,azóta nem birom lerázni magamról a lányokat,hol ott előtte,észresem vettek,sőt mindig kibeszéltek,hogy milyen undoritó vagyok,és még bottal sem..Most meg még verekedni is képesek értem,nemrég voltam szemtanúja,miközben két általam látásból ismert lány összeverekedett értem,hangosan kiabálva hogy száljál le rólla,ő az én pasim! Szóval nem értem én hogy miért vannak megörülve a lányok a pénzemért,hol ott én ugyanannyira csúnya maradtam a pénzem után is..Nem szeretném hogy rémálmaik legyenek utánam,hogy milyen undoritó pasival kellet nekik lefeküdniük,sajnálom őket..
2014. ápr. 22. 15:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tégy úgy;)
2014. ápr. 22. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:
69%-os, ugye tudod,hogy ezzel azt állítod, hogy igazunk van??
2014. ápr. 22. 15:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerinted érdekel?:)
2014. ápr. 22. 15:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért kell provokatív kérdéseket kiírni??? Pl nekem sose volt pénzes pasim, na bumm... akkor?
2014. ápr. 22. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!