Mit jelent ha hirtelen elrántja a fejét?
Figyelt kérdés
16/f vagyok ő 15/l eszerdán voltam bulizni ő is ott volt (énektanár sulibol zenelt együttesével) ő elől ült én hátrébb ismerősökkel azt mondták mikor beszéltem végigidenézett gondoltam megnézem hogyisvanez néztem és hamar megint rámnézett de látta hogy nézem és hirtelen visszafordult. Mellesleg fullrészeg volt :D lehet hogy bejovok neki? Vagy csak perverznek hisz? :D2014. ápr. 20. 00:54
2/4 Sulek Péter válasza:
sztem is véletlen volt :) 1-ből nem lehet következtetést levonni :D
3/4 anonim válasza:
hát ha fullrészeg volt akkor, akkor legközelebb ha találkoztok vagy egy helyen vagytok és józan akkor figyeld meg :)
4/4 Christian Death válasza:
Azt jelenti hogy a pia fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!