Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti is tapasztaljátok,...

Fiúk, ti is tapasztaljátok, hogy most, így karácsony előtt hirtelen sok lánynál előjött a szeretethiány, pár hiánya?

Figyelt kérdés
Például egy lány már kétszer utalgat rá, hogy mennyire jól esne neki most ha valaki megölelné, megpuszilná. De fura, hogy épp így karácsony előtt teszi meg és már nem először...
2013. dec. 22. 23:58
 1/8 anonim ***** válasza:
A gyantaillat jó aljzószer :D
2013. dec. 22. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem fura ez és mindenkinél elő jönnek ezek a dolgok az ilyen érzelmileg fokozott időszakban, mint a karácsony, legyen az idősebb, fiatalabb, fiú, vagy lány, csak nyilván mindenki máshogy mutatja ki az érzelmeit.
2013. dec. 23. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán, én ugyanúgy taszítom őket az aurámmal.
2013. dec. 23. 00:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Te degenerált életre képtelen, selejtes gyökér, Darwin a misócentrifugát megszégyenítő sebességgel forgott a sírjában amikor ezeket a sorokat leírtad. Ha egy lány arra célozgat, hogy ölelésre, puszira, meg szeretetre vágyik akkor, ÖLELD MEG, PUSZILD MEG, SZERESD, örülj, hogy van csajod, és ne filozofálj ilyen oldalakon a karácsony és a lányok közös kémiájáról!
2013. dec. 23. 00:06
 5/8 A kérdező kommentje:
4-es, csak fészbukról ismerjük egymást, még sosem taliztunk, ott még nem tartunk...
2013. dec. 23. 00:13
 6/8 anonim ***** válasza:
sajna én ilyet nem tapasztalok
2013. dec. 23. 00:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezek igencsak friendzone-tagnak intézett kijelentések a csajtól. Ne ringasd magad illúziókba, sajnos nem rád vágyik.
2013. dec. 23. 01:26
 8/8 A kérdező kommentje:
7-es, szerintem sem rám vágyik, ezért is hanyagolom inkább.
2013. dec. 23. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!