Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik szerelem első látásra?...

Létezik szerelem első látásra? Hogyan felejtenétek el ha többet nem látnátok az életben?

Figyelt kérdés
Március közepén egy ny-magyarországi városban szemeztem egy lánnyal egy kosármeccsen. Sajnos melóztam így nem volt lehetőségem arra, hogy leszólítsam. Több mint egy hónap elteltével is élénken él bennem ami történt, azóta képtelen vagyok elfelejteni őt, teljesen megbabonázott. Azóta már több meccs is volt (mindegyiken ott voltam), de ezt a lányt azóta sem láttam :( Kegyetlen rossz érzés, nem kívánom senkinek sem. Amíg nem éltem át, nem hittem, hogy létezik ilyen. Azok véleményére vagyok kiváncsi akik már átéltek hasonlót. Volt hogy újra láttátok az illetőt? Reménykedjek még benne? Ha nem, akkor hogyan tudtátok elfelejteni?
2014. ápr. 21. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Őt elfogod :)

Egyszer én is találkoztam egy csodálatos férfivel, egy kiránduláson mellém ült a buszon. Azonnal megvolt köztünk az összhang, mintha mindig is ismertük volna egymást. Egész nap, és bármiről tudtunk beszélgetni, plusz hasonló érdeklődés. Az hogy nagyon jóképű volt, már csak hab a tortán. Este csókkal váltunk el, nem ő volt az első, de nem is az utolsó, de máig esküszöm, hogy ahhoz hasonlót mint akkor még sose éreztem. Se előtte, se azóta. Egy darabig még emileztünk, de nem találkoztunk többé. :'(

Ennek idén 7 éve lesz...

Azóta persze voltak hosszabb-rövidebb kapcsolataim, de félek azt a napot sose felejtem el.

Neked kívánom, hogy vagy találkozz még vele és beszélgessetek, vagy találj mást, és legyél vele boldog!

2014. ápr. 21. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen együtt tudok veled érezni. Fél éve rendszeresen látom, de bizonyos okok miatt nem lehet ennél több. Azóta is minden nap, szinte minden órájában eszembe jut. Én se kívánom másnak:/
2014. ápr. 21. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez érdekes,de velem még ilyen nem volt.Olyan viszont többször is hogy itt-ott megtetszett egy lány,és emlékszem is néhányra de nem éreztem hasonlót:S Lehetőségként csak 2 dolog lehetséges: a,továbbra is meccsekre járkálsz(de koránt sem biztos hogy a lány egyántalán emlékszik rád) vagy b,keresel valakit aki elfeledteti veled.
2014. ápr. 21. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Na eddig azt hittem, csak velem nincs rendben valami, hogy még évek múltán sem tudok elfelejteni egy férfit, akit akkor egyszer láttam mindössze és azóta sem. Én sokáig reménykedtem, hogy hátha látom még, úgyanúgy voltam, mint te, sokszor megfordulok a mai napig azon a helyen, de semmi. Most már tudom, hogy soha többet nem látom és elég rossz érzés, mert elfelejteni meg nem tudom. Majd az idő megoldja, pár év és elhalványul az emlék.
2014. ápr. 21. 20:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Az nálam is mindennapos, hogy megtetszik valaki. De ez a lány nem úgy tetszett meg, ahogyan általában szokás. Belenéztünk egymás szemébe és onnan se kép se hang, mintha beleégett volna valami a fejembe, kitörölhetetlen :( Kegyetlen a sors, egy ilyen kosármeccsen millió és ezer csinos lány van, de nekem pont egy olyan lánnyal kellett szemeznem, akit többször nem láthatok...vagy legalábbis nem sok esélye van. A legtöbb meccsen 90%-ban ugyanazok az arcok vannak... Ez a lány senkivel nem beszélt, egyedül volt a tömegben, így esélyem sincs arra, hogy megtaláljam.

1-es: Legalább nálatok volt valami. Beszéltél hozzá, érezted a közelségét, legalább ismered. Én még beszélni sem tudtam vele, fogalmam sincs ki lehetett és honnan került a meccsre.

2-es: Nincs olyan ok, ami miatt lemondhatsz róla! Te szerencsés vagy, mert legalább viszontláthatod, tudod kiről van szó. Beszélj vele, ne szalaszd el a lehetőséget.

3-as: Meccsekre járok továbbra is, azzal nincs gond. Nem tudom mit kívánhatnék neked. Lehet hogy jobb, ha te nem élsz át ilyet, mert kegyetlen rossz érzés. Viszont az emberek többsége biztos hogy átélt, vagy majd átél ilyet az élete során. Pl. van olyan idősebb haver, aki így ismerkedett meg a feleségével és már több mint 30 éve boldog házasok...

4-es: Sajnálom hogy te is így jártál. Nem értem, hogy a sors miért ilyen igazságtalan... Miért pont olyan emberekkel működik ez a láthatatlan kémia akikkel sohasem futunk össze többé... Akiket többször is látok azokkal persze ilyet nem élek át. Arra kiváncsi lennék, ha mindkét fél részéről kölcsönös ez az érzés, akkor vajon milyen elementáris erejű érzelmi hullámok csaphatnak fel. Akár egy egész életen keresztül tarthatnak, mint ez idősebb haver aki így ismerkedett meg a feleségével, több mint 30 éve boldog házasok (még ennyi idő elteltével is látni hogy valóban szeretik egymást.)

2014. ápr. 21. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, ezen már én is gondolkoztam, hogy mi lenne/lett volna ha újra találkoznánk. Szerintem két eset lehetséges;

- olyan szerelem lesz belőle, mint ami csak a könyvekben, filmekben létezik,

- vagy elmúlik a varázs, és koppanunk...

Mert volt egy másik is, akibe - ha elsőre talán ennyire nem is, de mindenképp évekig nagyon szerelmes voltam, és amikor végre történt valami köztünk, akkor nem éreztem semmit...

Ezzel szoktam magam vigasztalni, hogy lehet hogy akkor elmúlik minden, és még az álmok is elvesznek.. :/

2014. ápr. 22. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!