Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, mi kelti fel bennetek...

Fiúk, mi kelti fel bennetek az érdeklődést egy nő iránt?

Figyelt kérdés

Mi az ami miatt felfigyeltek rá, vagy azt mondjátok, hogy na ezért a csajért megéri kicsit küzdeni, mit szerettek hogyan viselkedjenek a lányok és hogyan ne? korral kérnék válaszokat

23/N

2014. ápr. 20. 18:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ha szereti ezeket a szavakat nyert ügye van: őszinteség hűség bizalom bilincs :D
2014. ápr. 20. 18:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Én csak akkor figyelek fel rá, ha magasabb mint én. Küzdeni? Ne legyél nagyképű! :DDD
2014. ápr. 20. 18:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Az összkép. Ebbe beletartozik a normális megjelenés, a stílus, a beszéd, a gondolkozás, és az intelligencia is.

Azt, hogy pl hűséges, nem tudható (csak saját bevallása

alapján), tehát az elején nem mérvadó.

2014. ápr. 20. 18:30
 4/16 anonim ***** válasza:
#3 Hány éves vagy?
2014. ápr. 20. 18:32
 5/16 anonim ***** válasza:

A megjelenése,kisugárzása,stílusa,ilyenek..

21/F

2014. ápr. 20. 18:36
 6/16 anonim ***** válasza:
Legyen fura. 20/F
2014. ápr. 20. 18:38
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Az első és legfontosabb, hogy ne várja el, hogy bármiféle jelzés nélkül elkezdjen érte harcolni az a srác aki tetszik neki.

Nekem például tetszik az, ha egy lány nevén nevezi a dolgokat és nincs leragadva az ostoba kapcsolati játszmákban. Ha tetszem neki vagy valamit lát bennem akkor akár el is mondhatja egy beszélgetés során, hogy mik azok a pozitív tulajdonságok amik miatt...

Továbbá elfogadom az egészséges és normális alapokra helyezett elvárásokat egy férfitól de ne egy felvételi vizsgát akarjon elém tolni azzal, hogy milyen munkám van, mennyit keresek, milyen későbbi céljaim, terveim vannak, milyen iskolám, saját lakás/autó van-e stb.

Természetesen nagyon fontos a közös érdeklődés és kommunikáció de ez olyannyira szubjektív rész, hogy ebbe kár belemenni, ez egyénenként változik miről szeret/tud beszélni.

Hogyan NE viselkedjen? Erre nehéz válaszolni mert szerintem az egész vonzódás kérdése jóval összetettebb pár sekélyes tulajdonság felsorolásánál és az emberek ilyen blokkokba való beskatulyázásánál.

Ne legyen az, hogy folyamatosan azért nyavalyog mert nem talál fiút magának de közben a hatalmas elvárásait kántálja folyton. És ami a legfontosabb, ne pont a fordítottján lássam a tetteiben mint a szavaiban. Szóval elmeséli neki mennyire nem jönnek be a nagyszájú, nőcsábász férfiak erre pedig minden idejüket velük tölti és velük is fekszik le.

Legyen őszinte mind hozzám, mind magához és egy közhellyel élve, legyen normális, valamint helyes morális értékekkel bíró nő. Akkor azt mondom, hogy megéri érte küzdeni.

2014. ápr. 20. 18:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Ja, 27/F
2014. ápr. 20. 18:40
 9/16 anonim ***** válasza:
a férfiak ÁLTALÁBAN előnyben részesítik a párválasztásnál: fizikai attraktivitás, homokóra alkat, gondoskodó személyiség, kor (tőlük fiatalabb legyen), magasság (alacsonyabb legyen)
2014. ápr. 20. 18:40
 10/16 anonim ***** válasza:
A kisugárzás (legjobban egy őszinte és gyönyörű mosoly, a folyamatos nevetés), a különleges (de szép) arc és alak (jobban szeretem a kicsit húsosabbakat), stílusos öltözködés (személy szerint nekem ez a blézert, szoknyát, esetleg blúzt jelenti). Ez a külső. Belsőre az életvidámság és az értelem, a női tartás, legalább minimális bölcsesség az élethez, és persze a klasszikus értékek, kedvesség, erényesség satöbbi et cetera. Pontosabban mire vagy kíváncsi? 22/F
2014. ápr. 20. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!