Fiuk! Mivel tud lenyűgözni bennetek egy lány?
A rajz és az ének plusz pont, ahogy a főzés és sütés is. :D Egyébként a lenyűgözéshez a fejét kéne használnia, vagyis inkább azt, ami benne van. Szeretem az értelmes nőket.
26/F
Nos, nincsenek hatalmas igényeim küllemre. Szóval képzeld el, hogy kb. az átlagos küllemű lányok tetszenek meg.
A belső világ már más kérdés: a lényeg, hogy fogadjon el, mint embert, mint társat, mint barátot, mint esetleges partnert. A természetes, kedves viselkedés a mindenem. Szeretem, ha humoros a lány, de nem gyerekes. Lehessen vele beszélgetni bármiről. Nem kell, hogy full romantikus legyen, de előny nálam az, ha pl. nyári éjszakán nem rest velem kifeküdni egy plédre a csillagos ég alá és filozofálni az élet nagy kérdéseiről, miközben lessük a csillagokat. Az nem baj, ha szereti a focit, de én különösebben nem rajongok érte. Max vb-t, eb-t nézek meg. Szeretem a művészlélek lányokat, szóval teljesen jó, ha rajzol, de még jobb számomra, ha ír. Az okosságot én inkább bölcsességben mérem, nem lexikális okoskodásban :) A buta, szótlan, magukba forduló lányokkal sajnos nem tudok mit kezdeni.
Az egész folyamat úgy kezdődik, hogy beszélgetünk :)
Ha már van sok közös téma az elég jó pont. Hogyha kiderül számomra, hogy okos (nem lexikális tudásra értem, telefonkönyvet bárki be tud magolni :D) az már eléggé közel van, de nem az igazi.
Nehéz ezt megfogalmazni. Inkább a mosolyával, az őszinteségével, gyengédséggel, ilyesmi... A többi is fontos, de az a köret.
És igen, ahogy az első írta: a külső az max. felizgatni tud szexuálisan de a két dolgot külön kell választani.
Egyébként ha butácska az sem probláma, mert lehet, hogy csak bebeszéli magának. Vagy ha nem tudja mi a jobb első féltengely gumiharang, attól - és hasonló dolgoktól - még ne érezze magát rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!