Mit csináljak, ha "férfias" vagyok?
Nem külsőleg, mert külsőleg nőies vagyok. A gondolkodásmódomra mondták, hogy férfias...
Például nálam a szex nem egyenlő a szerelemmel, csak kielégülés (persze a szerelmemmel más), nem vágyok annyira kapcsolatra, inkább szabadságra, függetlenségre. Nem ítélem el a megcsalást, én is szívesen félrelépnék (csak a társadalmi nyomás nem hagyja), és még sorolhatnám.
De előre leírom, nem vagyok rbanc, egy barátomat se csaltam meg, nem is fekszek össze akárkivel. De nekem nem gond, ha érzelmek nélkül kell...
Most azon a ponton járok, hogy egyáltalán nem éri meg hűségesnek lenni, nem érdekel a komoly kapcsolat sem.
24/L
am szakadok rajtad de ne vedd sértésnek, most eszembe jutott a válasz: Mit csináljak, ha "férfias" vagyok?
borotválkozz ba*zdmeg haha :DD
...elnézést..:/
16-os vagyok.
Figyelj, miért támadsz? A véleményemet közöltem, kultúrált formában.
Ha nem vagy önbizalomhiányos, ha elégedett vagy magaddal, akkor miért kérdezed tőlünk, hogy mit csinálj?
Sehol nem írtad, hogy a szerelem egyenlő a tanítványoktól kapott szeretettel, de a szerelemre minden ember természetéből adódóan vágyik, és ha valaki egy lapon említi a kettőt, az nem szokványos.
Azt, hogy nem csaltál még meg senkit, kisbetűvel is tökéletesen megértettem, de ha valaki belső meggyőződéséből adódóan nemhogy nem ítéli el, de egyenesen vágyik rá (idézem: "én is szívesen félrelépnék"), az előbb-utóbb megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!