Mit csináljak, ha "férfias" vagyok?
Nem külsőleg, mert külsőleg nőies vagyok. A gondolkodásmódomra mondták, hogy férfias...
Például nálam a szex nem egyenlő a szerelemmel, csak kielégülés (persze a szerelmemmel más), nem vágyok annyira kapcsolatra, inkább szabadságra, függetlenségre. Nem ítélem el a megcsalást, én is szívesen félrelépnék (csak a társadalmi nyomás nem hagyja), és még sorolhatnám.
De előre leírom, nem vagyok rbanc, egy barátomat se csaltam meg, nem is fekszek össze akárkivel. De nekem nem gond, ha érzelmek nélkül kell...
Most azon a ponton járok, hogy egyáltalán nem éri meg hűségesnek lenni, nem érdekel a komoly kapcsolat sem.
24/L
De miért gondolják ezt, hogy szeretet=párkapcsolat? Én is vágyom szeretetre, rengeteg kapok is a tanítványaimtól, menhelyen gondozott állatoktól, sajátjaimtól, családtagjaimtól.
Semmi másra nem vágyom. A jövőmet meg én írom:)
Ok, hogy te írod a jövőd, de 24 éves csitri vagy! (hozzá teszem: én is), de egy ember élete szakaszaiban változik.
12 évesen még nem a pasik farkán akartál csüngeni, most meg max csak azt akarsz. Nem jelentheted ki, hogy 30 évesen te ilyen maradsz, mert ez elég nagy hülyeség. Minden szakaszban változnak az értékrendek (ha mégsem akkor baj van).
A szeretet alatt pedig azt a szeretett értem ami feltétlen bizalommal odaadással jár. Egy ember akivel lelki társak vagyok, aki megért, támogat. És ok, hogy ez az anyád, de az ember egy bizonyos kor után az anya-lánya kacsoltnál is többre vágyik.
Ne magyarázd félre amit írok, ha megkérhetlek erre!
kimondom na : nálunk ku*rvának hívják aki megcsalásról álmodozik :DD micsoda finomkodó barátaid vannak te neked.fujj....na mind1 így értették a férfiast.
Am minek neked rendes kapcsolat ?:D Ha nem találod a helyed benne.-.-.
Ez nem férfiasság, hanem félelem, önbizalomhiány, önértékelési zavar. Gondolom szüleid kapcsolata mindig is rossz volt, a "szerelemben" csak csalódtál. Azzal nincs baj, ha érzelmek nélkül tudsz szexelni, de az, hogy nem érzed súlyosnak a megcsalást, és a tanítványaidtól kapott szeretetet egyenlőnek tartod a szerelemmel, na az már gond.
Mindenesetre nyomatékosan kérlek, hogy ameddig ez a lelki állapotod megvan, addig ne vágj bele kapcsolatba, mert másnak a megcsalás igenis súlyos.
Megint az a fránya szókiforgatás.. Hol írtam, hogy a szerelem egyenlő a tanítványoktól kapott szeretettel?
Nem vagyok önbizalomhiányos, szüleim máig imádják egymást. Nem is csalódtam sokat.
Bocsi önjelölt Csernus!
Tulajdonképpen mi a problémád? Az életedet úgy alakítottad, ahogy neked tetszik, elvagy, nem nézel ki rosszul, stb?
Mi kell még?
"Nem ítélem el a megcsalást, én is szívesen félrelépnék (csak a társadalmi nyomás nem hagyja), és még sorolhatnám."
ez rohadt epic lett, most olvasom :DDDDDD
és miféle tanítványok,te még tanítasz is? ezért tart itt a világ :DD
amúgy meg mi a kérdés? :D mit vergődsz ha jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!