Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, ha "férfias"...

Mit csináljak, ha "férfias" vagyok?

Figyelt kérdés

Nem külsőleg, mert külsőleg nőies vagyok. A gondolkodásmódomra mondták, hogy férfias...

Például nálam a szex nem egyenlő a szerelemmel, csak kielégülés (persze a szerelmemmel más), nem vágyok annyira kapcsolatra, inkább szabadságra, függetlenségre. Nem ítélem el a megcsalást, én is szívesen félrelépnék (csak a társadalmi nyomás nem hagyja), és még sorolhatnám.

De előre leírom, nem vagyok rbanc, egy barátomat se csaltam meg, nem is fekszek össze akárkivel. De nekem nem gond, ha érzelmek nélkül kell...

Most azon a ponton járok, hogy egyáltalán nem éri meg hűségesnek lenni, nem érdekel a komoly kapcsolat sem.

24/L

2014. ápr. 20. 18:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
És az nem társadalmi nyomás, hogy "nem éri meg hűségesnek lenni?" Ember, gondolkodj! :) Megéri annak lenni. Nem s eggfejekkel kell kezdeni.
2014. ápr. 20. 18:07
 2/24 A kérdező kommentje:

Nem, ezt én gondolom így. Számomra nehéz hűségesnek lenni, ezért ha van párom, rá se nézek másra, nehogy kísértés legyen.

De végül kiderült mindig, hogy nem érte meg.

2014. ápr. 20. 18:08
 3/24 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Ahogy kiveszem a szavaidból, még a saját határaidon belül maradsz, ez így helyes. Ha pasizni akarsz, akkor pasizz, de csak diszkréten, nehogy a szájára vegyen az egész város.
2014. ápr. 20. 18:09
 4/24 A kérdező kommentje:
Na meg állítólag agglegényes is vagyok.. Nem vágyom nagyon férjre, gyerekekre. Azt hiszem boldogabb lennék egyedül, mint családdal.
2014. ápr. 20. 18:10
 5/24 anonim ***** válasza:
94%
ezt nem férfiasnak hívják :D el vagy tájolva.
2014. ápr. 20. 18:10
 6/24 anonim ***** válasza:

Miért, mit csinálj? Csinálhatsz bármit, akkor is ilyen maradsz, mert ilyen vagy.

Amúgy én is elég pasis gondolkodású vagyok (külsőre abszolút nőies), szeretek pecálni, szeretem a forma 1-et és a focit is néztem régen, ma már azt nem, szeretem a számítógépes játékokat, szoktam felnőttfilmeket nézni és nálam sem volt téma anno, ha érzelmek nélkül bújtam valakivel ágyba, volt szexkapcsolatom is.

És fiatal koromban, fiatal fejjel én is léptem félre, amit ma már nem tennék, mert nem volt szép tőlem, de akkor még abszolút senki iránt nem is akartam olyan nagyon komolyan elköteleződni, hogy ezt mérlegeltem volna.

De aztán felnőttem, ma már egy hosszú évek óta tartó kapcsolatban vagyok, hűséges vagyok, nem lenne pofám félrelépni, illetve együtt szoktunk a párommal ilyen-olyan férfias dolgokat csinálni.:)

De azért a megcsalásba egy kicsikét gondolj bele, hogy tényleg nem jó. És ha te erre még nem jöttél rá, akkor neked még soha nem volt egy igazán komoly kapcsolatod, amibe úgy igazán jól érezted volna magad, igazán szerelmes lettél volna és nem gyűjtöttél olyan élettapasztalatokat, hogy ezt gondolod a megcsalásról.

Úgyhogy ha eljön majd az az ember, aki úgy isten igazából megfog, akkor szerintem a megcsalásról is más lesz a véleményed.

2014. ápr. 20. 18:12
 7/24 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm mondta ezt rám:)
2014. ápr. 20. 18:12
 8/24 anonim ***** válasza:
5-ös: Miért is? Mert őt senki nem fogja tudni becsicskítani? Ez legyen a legnagyobb bajod az életben.
2014. ápr. 20. 18:13
 9/24 A kérdező kommentje:
Volt már "életem nagy szerelme". A rózsaszín ködben sem éreztem gondnak a megcsalást...
2014. ápr. 20. 18:14
 10/24 anonim ***** válasza:
91%

24 évesen azért nem mond már meg mi lesz a jövőd ok? Persze összeaszol mint a szilva, meg megmurdálsz, de álljál már le!

Ebben semmi pasis sincs. A pasik nagy része is vágyik barátnőre, szeretetre, hogy érezzék fontosak valakinek.

Az hogy vannak ilyen kiégett egyének az egy lelki törés következménye. Mindenki a szeretet akarja, de van, hogy félnek tőle, ezért lesznek defektesek. Ez női részről is megvan.

2014. ápr. 20. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!