A közepesen kinéző csajokat miért olyan könnyű "megkapni" egy egy buliban?
Most néztem emg a 7-es kommentet.
Ezek bizony nem átlagos lányok, de nem is hiszem, hogy bárki annak mondaná őket. Ők definitely szépek.
Kinek mi.A smink az öltözködés és a haj sokat számítanak és legalább olyan sokat takarnak.Éppen ezért ha egy lány sminknélkül is vonzó,ideálispéldája a szépnek akkor azzal nincs gond,persze más kérdés hogy a személyisége vállalható-e.
Egyebként számomra a hetes válaszoló által küldött lány alatta van a magyar átlagnak,a kérdező által küldöttek pedig túllépik azt egy kicsit.Mellesleg szerintem ezen az oldalon az előbbiek találhatóak meg.Persze nyugodtan lehet reklamálni és küldeni képet ha szebbnek érzik magukat.De akkor ugyan miért vannak itt?
Nem tudom miről beszéltek. Mind a 7-es, mind pedig a 6-as komment linkje átlagosnál szebb lányokat mutat.
Valahol nagyon távol állnak egymástól a fogalmaink.
Pl. ez a lány szimplán szép. Kis smink és kulturált öltözködéssel simán feltűnő lenne az utcán. Rosszindulattal lehet leátlagosozni: [link]
A 7-es kommentből pedig ez a lány kiköpött Jennifer Lawrence. Rá is azt mondanátok hogy átlag?
Mondjuk átalgosnak őket mondanám:
Ja, és ezek az átlagos lányok egyáltalán nem a futottak még kategória. Ezek helyesek, tipikus barátnő alapanyagok, de nem tűnnének fel az utcán.
Ők az átlag, szerintem.
Na, látod! Nem fogunk összeveszni :)
Ízlések és pofonok, viszont minden felsorolt csaj találna köztünk olyat, aki szerint ő szép(és végül is ők ezt akarják: hogy őt akarja a srác, de nagyon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!