A közepesen kinéző csajokat miért olyan könnyű "megkapni" egy egy buliban?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 14:43
11/59 anonim válasza:
Ahogy én elnéztem, az ilyen fullos csajok csak a pénzes vagy izomagyu palikkal mennek el akiről azt gondolják h fullos pasik vagy villoghatnak velük. Tökéletesen letojják, hogy emberileg milyen meg stb csak villogni lehessen. Sajnos ezt még azokrol a top csajokrol is észrevettem akik am nyignak h nincs normális pasi. Mig igen egy közepesebb nyitotabb éli az életét meg nem tagadja le ha bejön neki a nem full. Én is középkategoriába mondom magam amikor elmegyek lazán akkor semmi ha meg felkaptam az inget meg stb és mentem a munkatársakkal azt hitték egyből h full pénzesek vagyunk tapadtak is...
12/59 anonim válasza:
lol...
Egyrészt ezek a lányok mind átlagon felettiek, másrészt az tálag a tizes skálán 5, nem pedig 6-7.
14/59 anonim válasza:
Ha ezek átlagosak, akkor ki neked a szép? A playboyos cicababák?
15/59 anonim válasza:
Én annyira ronda vagyok, hogy nekem nincs olyan hely, ahol bárhogyan is sikerülne megkapnom egy lányt, mert minden lány undorodik tőlem.
16/59 anonim válasza:
Valahogy van egy érzésem, hogy a kérdező a "szép csajok" alatt a kitolt csöcsű, mázolt fejű plázamacskákat érti.
17/59 anonim válasza:
Ez az átlag
Akiket te linkeltél, kérdező, kifejezetten gyönyörűek. Neked ezek szerint a csöcsös buta p.cs@k kellenek
18/59 anonim válasza:
17.
Pontosan. Ez az átlag. Bár sokan mondanák rá, hogy ronda, de nem. A ronda nem itt kezdődik, ő átlagos.
19/59 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 20. 15:09
20/59 anonim válasza:
#17, igen szerintem is ilyen egy átlagos lány. Nem szép de nem is csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!