A közepesen kinéző csajokat miért olyan könnyű "megkapni" egy egy buliban?
Ő is tucatlány? szerintem nagyon szép:)
25F-ként mondom, hogy illene különválasztani a rögtönzött és előkészítetlen képeket a sminkelt lányról készített beállított képektől.
A húgom modell, higgyetek nekem.
Szinte bármilyen legalább átlagos testalkatú és szimmetrikustól nem túlzottan távol álló lányról lehet döbbenetesen jó képet fabrikálni.
Én tartózkodnék a jó nő/rossz nő bélyegek ennyire határozott használatától.
http://www.youtube.com/watch?v=qSmaIZUVMzk
Szerintem a kérdező számára ez tanulságos kéne, hogy legyen.
Főleg a hatosnál figyeljen!
Azért vicces video, gondoltam belinkelem, hátha valaki még nem látta és pont illik a témához!
Mi az, hogy csak hatos!
Csak egy kérdés:
Hány éves vagy, kérdező?
42-es vok, megnéztem a videót, de tartom magam ahhoz, amit mondtam.
A külső, főleg a lányoknál, egy elég képlékeny dolog. Ha van ideje, türelme és eszköze, nagyon jól tud kinézni a a legtöbbje. Kérdés hogy akar-e és tud-e.
Szvsz jobb, ha a külsőből csak részpontszámokat számolsz, mert egyszerűen becsapnak vele a lányok. Amikor meztelenül fekszik a karjaidban, ugyanúgy szétzilálódik minden lány az orgazmustól, reggel pedig újra elkezdheti összerakni magát az elejétől.
Fontosabb kérdés, hogy felvállalhatóan viselkedik-e és van-e humora, mintsem hogy mennyire böki a mellbimbója a haverok retináját...
Persze lehet hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!