Nem feltétlen azt jelenti, hogy csak szexet akar, ugye?
Figyelt kérdés
Már több mint egy éve ismerem a srácot, de csak pár hónapja lettünk nagyon jóban, addig is elvoltunk, de most másabb lett a kapcsolatunk, személyesebb. Mindenről dumálunk, de javában a szexnél lyukadunk ki...Tudom, mert azt akarja csak, gondolják a legtöbben. Viszont ha csak arra kellenék, akkor már szerintem meg mert volna csókolni, mégsem tette. Nagyon tetszem neki, lejön, illetve célozgat is rá gyakran. nem igazán értem, elég félénk néha, de a szája azért jár. Mindig közelebb kerül hozzám, de ha csak azt akarná, azért tempósabb lépne, nem?2014. ápr. 20. 12:59
2/9 anonim válasza:
Akkor járnátok. A tempó már megvolt, ha jól sejtem mivel megfektetett téged. Egyszóval csak szexre kellesz neki jelenleg. Hogy ebből lehet-e több azt nem tudom.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem fektetett meg, írtam, hogy még csók se volt. Elég zavart, ha kettesben vagyunk...Nem lép semmit! Max megérint...jah és nem szingli.
2014. ápr. 20. 13:08
4/9 Moszuke válasza:
ha foglalt akkor nem értem, hogy most miről beszélünk..
5/9 anonim válasza:
Lol és még barátnője is van? Az fasza.
7/9 anonim válasza:
Akkor minden bizonnyal szexre kellenél neki, de a barátnőjét nem akarja megcsalni.
8/9 anonim válasza:
Az a helyzet, kérdező, hogy ennyiből a büdös életbe nem fogod tudni megállapítani. Félénk a csávó, tart a felsüléstől, ezért aztán tyúkszemlépésben mer csak haladni. Azt viszont, hogy mit akar tőled, javarészt az határozza meg, hogy mit tudsz neki adni a szexen kívül.
9/9 A kérdező kommentje:
Ami csak tőlem telne. Párkapcsolatnak örülnék a legjobban. De ha így áll hozzá...Nem mer lépni.
2014. ápr. 21. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!