Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után múlik el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után múlik el a lángolás és alakul ki a feltétlen szeretet? Lehet ez már akár fél év után is?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
hát ez attól függ... volt egy baátom azt hittem holgy ő az igazi... fél évig se voltunk együtt mert meguntam. 2 éve vagyok most a barátommal, most lettem tul egy mélyponton. nem lángolt már annyira az a szerelem se részemről se részéről de szakitani egyikőnk sem akart... ebből lett egy veszekedés kb két hétig nem beszéltünk. ugy elmentem mellette h nem is köszöntem neki:s aztán irt egy smst... ugy sikerült megbeszélnünk hogy most megin azt érzem mint az elején:) ja meg persze változtass egy kicsit a kapcsolaton mert ha mndig ugyanojan akkor tényleg megunod. ha a változás sem segít akkor nincs mit tenni
2009. máj. 27. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem ez minden szituációban más... lehet hogy az első két hétben azt érzed, hogy ő az igazi, aztán rájössz a 3.ban, hogy nem.... én 10,5 hónapja szerelmes vagyok, nagyon. és nem akar múlni. nem is bánom :) a szerelmem is szerelmes. :) 19L
2009. máj. 28. 00:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia,

mi egy éve és 7 hónapja vagyunk együtt (jegyesek is vagyunk) , és nálunk van szerelem és szeretet is. A szerelem nem múlik el, csak átalakul :) valami mélyebb dologgá. És egy bizonyos érettség után már nincs olyan, hogy lapos egy kapcsolat, mint amiről olyan sokan panaszkodnak itt a kárdező tinik.

Az meg hogy kinél mikor alakul át, az egyéntől függ. Viszont mindent meg kell tenni, hogy teljes legyen a harmónia kettőtök között! :)

Szép napot

Mimi 25 L

2009. máj. 28. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!