Tudnátok pár dologra választ adni? Kinél, hogyan kezdődött, mit érzett, miket élt át, hogyan vallotta be önmagának, és környezetének? Többi lent.
20 éves vagyok,lány.Már kiskoromban is éreztem,hogy más vagyok.Fiús voltam,fiús játékokkal játszottam stb,viszont,ahogy nőttem,sohasem érdekelt a saját nemem,mármint érzelmileg :)
Amikor kamaszodtam is fiúkkal ismerkedtem,az első "nagy szerelem" is egy fiúval volt.Nincs negatív tapasztalatom tőlük,minden barátom eddig nagyon rendes és jóravaló volt.
Mikor átléptem abba a bizonyos felnőtt-korba nem volt senkim,majd csak utána ismertem meg egy ismét csak rendes srácot,de akárhogy akartam szeretni,boldognak lenni mellette,nem sikerült.Szakítottunk,és most úgy érzem,hogy csak egy lánnyal tudnék boldog lenni.Valószínűleg emiatt nem voltam eddig boldog egy fiúval sem,ami elég rémisztő :(,mert most jöttem rá,hogy eddig csak elrejtettem a valódi érzéseimet.
Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata,és szívesen megosztaná velem? Megköszönném,talán nem lennék ennyire bizonytalan :|
(Kérem,hülyék kíméljenek!)
Szia! :)
Nálam úgy kezdődött az egész, hogy nagyon szoros barátságban lettem a legjobb barátnőmmel. Összejöttünk, együtt is voltunk fél évig. (Talán még most is együtt lennénk, ha az ő szülei is normálisan állnak a dologhoz:) ) Aztán bekerültem a középiskolába, ahol mindenki már így ismert meg, hogy igen, nekem csak egy kapcsolatom volt, és az is egy lánnyal. Elfogadtak, tehát nem volt semmi probléma ezzel. De 15 éves koromig nem mondtam azt magamról, hogy leszbikus vagyok. Csak azt, hogy szerelmes voltam.. egy lányba. Nekem emiatt sose volt problémám magammal, egyedül a szüleim véleményétől féltem. Olyanokon gondolkodtam, hogy belekényszerítem magam egy hetero kapcsolatba, és férjhez megyek és gyerekeket szülök neki. De már a gondolattól is sírva fakadtam. De szerencsére ez sosem fog megtörténni, mert a szüleim nem rég megtudták (kisírtam a lelkem is közben) de teljesen jól álltak hozzá! :) Azt mondták nem érdekli őket különösebben, csak az a lényeg, hogy boldog legyek és "MINDENKÉPP legyen unoka"! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!