Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek van esélyem egy...

Szerintetek van esélyem egy olyan srácnál, aki egy évvel fiatalabb nálam, sokszor bunkó velem, valamikor meg nagyon kedves?

Figyelt kérdés
Az egyetlen lány barátnőjének tart, és állandóan mosolyog rám. Megkérdeztem, hogy tetszem-e neki,de nemet mondott.Barátainak is azt mondja, nem tetszik neki senki.Nekem viszont már 3 éve tetszik!! Minden szülinapi bulimra elhívom, és ő el is jön. Ráadásul az legjobb barátnőm öccse.

2014. ápr. 19. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha azt mondta neked hogy nem tetszel neki és még a haverjainak is ezt mondta akkor valószínű hogy NINCS ESÉLYED!!Tök mindegy hogy kinek az öccse...a bulijaidra meg azért ment el mert meghívtad...!Bocs hogy kipukkasztottam a kis rózsaszín buborékodat de muszáj voltam visszahozni téged a valóságba...

15/L

2014. ápr. 20. 13:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Semmi baj, köszi a választ!! :)))
2014. máj. 6. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!