Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kérdezik meg a pasik...

Miért kérdezik meg a pasik első randin, hogy miért szakított az előző pasijával?

Figyelt kérdés

Szerintem ez annyira nem illik első randira, vagy az ismerkedés elején megkérdezni, mert az inkább tartozik a lányra, aki nem biztos, hogy randin a volt pasijáról akar beszélni, főleg hogy a lányokat mindig egy kicsit hazavágja egy szakítás.

Meg amúgy is túl személyes kérdés, nem értem, miért gondoljátok, h feltétlen tudnotok kell első alkalommal? Mert női oldalról ez igencsak tolakodó kérdés.

Nyilván ha a csaj normális, akkor nem akar ilyenről beszélni, ha meg mondjuk a csaj szakított az exével akkor azt úgyse fogja megmondani, ha meg a csajt dobták, akkor meg szégyellni fogja, és kínos lesz a randi. Szóval ez egy tipikus elbénázós kérdés.

2014. ápr. 19. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Oda-vissza így szokott lenni általában és valóban nem az első randin kéne megkérdezni, de talán tudni akarják, hogy téged mi módon akasztott ki az exed, akkor arra jobban odafigyel, hogy ő nem csinálja.
2014. ápr. 19. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mondjuk úgy szoktam megkérdezni, hogy az illető lánynak fel sem tűnik. Az oka egyszerű, ha olyan beállítottságú, hogy esetleg kapcsolatban van, megcsalta vagy olyasmi ami nekem nem tetszik, még véletlenül se legyen második randi.
2014. ápr. 19. 17:53
 3/5 PearlDiver ***** válasza:

Sok minden kiderülhet ebből, és meglátszik valamennyire, hogy a lány milyen ember.

Ha ez neked tolakodó, valaszolj szűkszavúan.

2014. ápr. 19. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kérdezem meg, mert sokaknak fájó emlék, vagy egyenesen még kihatással is van. Ha ez igaz, akkor pedig úgy állok hozzá a dolgokhoz.
2014. ápr. 19. 18:23
 5/5 gery1026 válasza:
Ez tényleg nem való az első randira, de egy pasi szereti tudni, hogy mire számíthat. Sok minden kiderül a válaszodból. A srác csak felméri a terepet, hogy konkurenciát jelent-e az ex. Könnyű kikövetkeztetni, hogy érzel-e iránta valami és, hogy az ex hajt-e még rád. A másik dolog meg az, hogy megtudja mik az elvárásaid. Ha esetleg te dobtad a srácot, akkor jó tudni az okát, mert ez egyből egy támpont, hogy mire vagy érzékeny, mi az amit nem tűrsz el. Nem jó kérdés ez az első randin, de ha felteszik válaszolj! Ne titkolózz, ha nem akarod elmondani, az semmi jót nem sejtet. Neked nem származhat hátrányod abból, ha elmeséled, maximum egy kínos beszélgetés.
2014. ápr. 21. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!