Miért nem kedvelnek a fiúk engem?
Figyelj. Lehet hogy ez most nyálasan fog hangzani, de azok között a fiúk között tuti, van olyan, akinek tetszel, és szeretne veled járni. Mert tetszel neki. Én, is fiús vagyok, bár sz én hajm hátköépig érő barna, és tépett. De, a külső, csak annak számít, aki felszínes ember. Azokkal, meg nem érdemes foglalkozni. Ha, másnak, nem tetszik, ne nézzen rád. És, mot nem csak úgy mondom. Engem is csúfoltak. És, visszavágtam. Ezért mindenki utált. De, egy idő után rájönnek, hogy azzal nem mennek, sokra ha másokat bántanak. Szánalmas az, aki hibát próbál benned keresni, met az azt jelenti, hohy mindig összehasonlítja magát veled. Hogy jobbe,ez a ruhája, szebbe a cipője. És, ha nem kedvelnek a fiúk, oda se nekik. Nagy, idióták, ha képesek nem észrevenni tégd:)))
Ja, egyébént, lány vagyok:D
Küldj képet privátban, és mondok független veleményt
37f
Na ezen most néztem egyet... független vélemény egy 37 éves pasitól, h jól nézel-e ki... de téged a te korosztályod érdekel, nem? na mindegy
Én a helyedbe fognám magam, és valami iskolai bulira felkapnék egy dögös göncöt, szépen, igényesen kisminkelném magam (jó erősen, de még nem ku.vásan), akkor talán felfigyelnének rád.
Egyébként én a helyedben nem az osztályban akarnék ismerkedni. hozzád olyan 18 év körüli pasi passzolna (a lányok korábban érnek, stb., stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!