Miért nem kedvelnek a fiúk engem?
Nem mindenkinek jönnek be a "fiús" lányok, legyen az külső vagy belső tulajdonság. Én a helyedben nem változtatnék, öltözködj úgy, ahogy Te jól érzed magad. 16 évesen pedig még előtted az élet és még több is, nincsen abban semmi furcsa, hogy még nem volt barátod ;)
17F
Én kedvelnélek, biztos jófej vagy. :)
Bár igaz, egy lány legszebb éke a haja. Nagy divat most a rövid, nőietlen haj, de ez csak nagyon kevés lánynak áll jól.
Annak idején én is hasonló cipőben jártam, bár én fiú vagyok.Engem is csúfoltak,és én se szerettem, de én még megváltozni se mertem, mert azt hittem, attól csak még jobban rám szállnak. Mára már látom mekkora hülyeség volt. mondanám, hogy ne figyelj rájuk, de tudom, milyen érzés, ha így bánnak az emberrel. Ha a többi lány csúfol, akkor gondolj arra, hogy ez nem biztos, hogy a fiúkra is kihat, ha meg igen, akkor nem ők valók neked:)
Egyébként ez a csúfolódós dolog szerintem nemsokára már számukra is ciki dolog lesz, és abbahagyják - legalábbis nálam így történt.
Egyébként pedig lehet dögös egy lány rövid hajjal is
18/f ;)
8-as! Ez elég bíztatòan hangzott köszönöm!
A hetes válaszolònak is és mindenkinek köszönöm az értelmes válaszokat! :-)
Szerintem a hajad nem lehet probléma, nem azon múlik egy kapcsolat, pláne ha már megváltozott. (világ életemben sok, derékig-hátközépig érő hajam volt, mégsincs barátom:-D)
Ha van valaki, aki tetszik, akkor kezdeményezhetsz te is, vagy szimplán elmehetsz olyan eseményekre, amiken ő is ott lesz, hátha lesz esélyetek beszélgetni.
Az öltözködésben figyelj, hogy ne legyen nagyon csiricsáré, és olyan színeket/fazonokat hordj, ami jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!