Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg szégyellni való egy...

Tényleg szégyellni való egy csendesebb lány?

Figyelt kérdés

Kicsit csendesebb típus vagyok, nehezebben oldódok fel, mert durván neveltek, rettegésben töltöttem a gyerekkorom.

Nem vagyok teljesen antiszoc, szeretem a társaságot, szórakozni, beszélgetni, csak nem jár folyton a szám. Egyedül laktam mostanáig, jövő hónapban összeköltözünk a barátommal. Bemutatott a barátainak, akik már mind ismertél egymást, de én őket nem.

Egy két szót váltottam velük, illedelmes voltam, de inkább figyeltem, kit szólíthatnék meg, kivel lehet meg a közös hang. Továbbá nehézséget okozott, jogy egy általam nem folyékonyan beszélt nyelven folyt a társalgás. Egy srác szimpi volt, de ügyet sem vetett rám.

A barátom később nagyon leszidott, hogy bunkó voltam, valamint nem köszöntem megkülön a vacsorát a két srácnak, akik főztek. Az egyik vérigsértődött.

Tegnap az egyik sráccal már beszélgettem, ő már szimpatikus volt legelőször is. A barátom még ìgy sem volt elégedett, mert ez csak egy srác, és az egyetem, nemzetiségi kérdés és a munka a legunalmasabb témák, miért erről beszéltünk. Mind ketten más nemzetiségűként élünk egy idegen országban, jólesett kibeszélni a témát.

Rajtam kívül egy lány van még itt, a barátom exe. Mindenki imádja. 21 éves, de 16nak néz ki, és 5 évesként viselkedik. Mindenkit puszilgat, ölelget. Ha látja, hogy valaki eszik valamit, elveszi, megkóstolja. Ha ízlik neki, megeszi, ha nem, visszaadja. Így fejeződött be idő előtt a reggelim.

Meg mindenkinek rajzol a kezére, bújik mindenkihez, akár egy kiscica. Mindenki imádja, mert cuki.

A barátom szerint ő sokkal jobb, mint én, mert én bunkó vagyok.

Tényleg az lennék?

20l

2014. ápr. 18. 15:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

valamint nem köszöntem megkülön a vacsorát a két srácnak, akik főztek. Az egyik vérigsértődött.

Ez tényleg bunkóság.

A barátom szerint ő sokkal jobb, mint én, mert én bunkó vagyok.

Itt meg ő a bunkó. Ilyet mondana a párom, megtanulna repülni rögtön. A párod konkrétan megaláz, bánt, minek tűröd ?!

2014. ápr. 18. 16:00
 2/11 anonim válasza:
100%
hülye vagy ha ezek után még vele vagy :)
2014. ápr. 18. 16:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy bunkó, egyszerűen csak nem vagy olyan beszédes, de ez nem baj, mert attól még beszélgetsz másokkal

A barátod viszont az, ne hagyd hogy így viselkedjen veled

2014. ápr. 18. 16:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem abszolút nem vagy bunkó, a barátod viszont nagyon tahón viselkedik.

az a másik csaj meg nem ,,cuki", hanem már így leírásból is baromi idegesítő.

2014. ápr. 18. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem köszönte meg külön a két srácnak a vacsorát, az

egyik végigsértődött? Miért, melegek? Mert ott szokott

ez problémát okozni... (nem a melegeket szólom le, csak

besírni egy ilyen dolgon..)

Ha a barátnőm lebunkózna, és az én értékrendem szerint

nem voltam az, hát repülne a kisgalamb, az tuti!

Nem, nem vagy egyáltalán bunkó, csak visszafogottabb,

csendesebb. Az pedig, hogy az ex is egy társaságban

legyen, inkább furcsa...

2014. ápr. 18. 16:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Te egy ilyen emberrel vagy együtt?

Nem értem, hogy lehet valaki ennyire idióta, hogy ilyen emberrel van együtt.

Idegen emberekkel én is nehezen beszélgetek, de ha a barátom emiatt lebunkózna...

Én a helyedben amikor azt mondta, hogy az exe sokkal jobb, mint te, megmondtam volna, hogy akkor menjen az exéhez, engem többet nem lát.

Állj a sarkadra, mert ez így nagyon nem lesz jó...

2014. ápr. 18. 16:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az nem baj, ha ott van egy ex, az sem, hogy te nem vagy beszédes és bár lehet, hogy elfelejtetted megköszönni, azért ez ez sem halálos sértés, legfeljebb figyelmetlenség.

Az viszont, hogy a barátod neked esik ilyesmik miatt, mi több: az exével hasonlítgat téged össze, az több, mint tahóság. Hacsak nem kér bocsánatot viharos gyorsasággal, dobd ki a francba!

Lehetnek egy embernek elvárásai a párjával szemben, hogy miképp viselkedjen (kell is hogy legyen), de csak bizonyos határokon belül. És végképp nem mindegy, hogy miként közli, ha valami baja van. Ha elkezd hasonlítgatni az exéhez, az nagyon gáz. Én nagyon nem vagyok hirtelen haragú (8 éve élek a barátnőmmel, pedig nem egyszerű eset), de az ilyen dolgok azonnal kicsapják a biztosítékot.

2014. ápr. 18. 16:18
 8/11 anonim ***** válasza:

ui.:

Egy csendes lányt éppúgy nem szabad szégyellni, mint egy hangosat. Mindenkinek vannak adottságai, amik hozzá tartoznak és el kell fogadni (ha akar tőle barátságot, párkapcsolatot, ... ha nem akar, akkor el lehet kerülni).

Ha baja lehet valakinek a párjával vagy mással, annak csak döntések lehetnek az okai: ha direkt nem akar megfelelni, ha szándékosan kínos helyzetbe hozza stb. De szerintem te nem ilyen vagy (legalábbis nem erre utal, hogy próbálsz megfelelni neki és itt is kérdezősködsz.)

2014. ápr. 18. 16:24
 9/11 PearlDiver ***** válasza:
79%

Akit szeretek, annak jót akarok. Szelíden beszélek vele, ülésén minden kívánságát, nem pedig elvárásokat támasztok felé és lehordom ha nem úgy viselkedik, ahogy én elképzeltem. Pláne, ha csak ilyen gyerekes indokaim vannak.

Kérdező, olyan rendes lánynak tűnsz... Kár lenne érted, kíméld meg magad ettől az ökörtől és hagyd el minél előbb...

2014. ápr. 18. 20:13
 10/11 PearlDiver ***** válasza:
*lesem minden kívánságát :)
2014. ápr. 18. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!