Tetszem a srácnak vagy csak kedves? Írjak neki vagy inkább ne? (Lent)
Figyelt kérdés
Unokatestvéremnek volt a konfirmálása ami utáni bulira én is és ő is meg voltunk hívva.( unokatestvérem osztálytársa)Akkor láttuk egymást előszőr. Egyfolytában a tekintetemet kereste. Felkért táncolni és fél órát táncoltunk a végén már senki sem táncolt csak mi ketten az összes haverja kiment levegőzni de ő isnkább maradt táncolni. Mikor mentek haza megpuszilt vagyis (barátilag). Facebookon ő jelölt be és belájkolta az összes képem. Egyszer ráírtam annyira sokat nem beszélgettünk.Egyszer írt ő is de utána másnap semmi.Nem írtam rá mert lehet ha nem tetszek neki és akkor nem szeretnék ''nyomulósnak"tűnni. Írjak vagy ne?Tetszem neki vagy nem?2014. ápr. 17. 19:11
1/4 anonim válasza:
Szerintem bejössz neki. Egy próbát mindenképp megér, írj rá!:D
2/4 anonim válasza:
Magamból kiindulva szerintem tetszel neki :) Egyszer egy bulin végigtáncoltam az estét egy lánnyal, és nagyon helyes volt, tényleg tetszett, de sajna messze lakott, pedig elhívtam volna randira, úgyhogy szerintem írj neki, aztán ha beszélgettek, akkor majd rájössz, hogy akar-e valamit
4/4 A kérdező kommentje:
A fiú írt rám, de köszönöm a válaszokat :))
2014. ápr. 17. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!