Hegix kérdése:
Szerintetek tetszem ennek a srácnak?
Figyelt kérdés
Van a sulinkba egy srác, akivel nem rég ismerkedtem meg, nagyon aranyos és nekem be jön. Egyszer majdnem elkisért hazáig és mikor feléjük jártam akkor, fel akart hívni magához. Meg sok helyre eljött velem, aahova sose menne, pl sminket venni.xd Mikor vele vagyok folyton mosolyog rám és megjegyezte, hogy szép a szemem, de ma láttam egy másik lánnyal a suliba beszélgetni..:/2014. febr. 4. 15:17
1/3 anonim válasza:
de ma láttam egy másik lánnyal a suliba beszélgetni..:/
ÚÚristen :O Hát hallod...semmi esélyed, mert egyértelmű, hogy abba a másik lányba szerelmes :/
2/3 anonim válasza:
Gondolom az anyjával is beszélget(aki gondolom egy nő) mégsem járni akar vele.
3/3 anonim válasza:
szerintem ezek amiket tesz elég biztos jelei annak, hogy kedvel téged, szóval hajrá :) onnan má csak pár lépés, és bármilehet a dologból :) ügyesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!