Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem ennek a srácnak? (többi lent)
Figyelt kérdés
évfolyamtársam, mindig nagyon jókat beszélünk, egyfolytába eggyüt szorakozunk tanúlószobán szinte mindig velem beszél
szerinetetek haver vagy több mint haver
15/L
2014. jan. 4. 00:21
3/6 anonim válasza:
Sztem csak barátkozni akar veled de lehet h mind ketten akarjátok előbb utobb barátságbol szerelem lesz;)))
4/6 Sajtból van a hold : válasza:
Utolsó Anonymous: azért írta ki, hogy normális választ kapjon, legalább egy kis bátorítást, ha már mást nem tudunk neki nyújtani.
Ezt csak te tudod kideríteni, ha nem akarod nyíltan megkérdezni, adj neki jeleket, ha nem veszi, akkor csak haver/barát vagy, de a legtisztább akkor is az, ha megkérdezed.
5/6 anonim válasza:
mondd neki h bármikor lecummanthat. aztán futás van
6/6 anonim válasza:
Én csak azt nem értem,hogy ha nem tudtok normális/rendes választ adni...akkor egyáltalán mért írtok?
Igazából azt,hogy több mint egy haver...azt te fogod tudni,hogy neki mi vagy...Ha neked több akkor próbáld apró trükkökkel kideríteni...Ha trükk hiányos vagy írj vissza ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!