Honnan tudhatnám, hogy egy pasi, nem akar lépni, vagy nem mer?
Figyelt kérdés
Mondjuk látom rajta, ha velem van kissé zavart, szinte mindig mosolyog, többször megérint meg ilyenek, de más nem történik, csak szóban...Tehát mondani mondja a dolgokat, de nem lép...2014. ápr. 17. 15:34
1/6 anonim válasza:
Ennyi alapján valószínűbbnek tűnik, hogy nem mer.
2/6 anonim válasza:
Biztos sokszor visszautasították és fél, nem akar elveszíteni téged. Lépj te, ha te szeretnél valamit.
3/6 anonim válasza:
15:37
Az túl egyszerű. nőként meg főleg túl egyszerű lenne neki. Inkább vadidegen embereket kérdez, hogy mi is a probléma egy noname általunk nem ismert emberrel.
4/6 anonim válasza:
Végül is azért van ez az oldal, hogy kérdezzenek az emberek. Nyilván a kérdezőnek is volt egy elképzelése a dologról, csak itt megerősítéseket vár.
Még egyszer mondom a kérdezőnek; lépj te, ha ő nem lép!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Tormented. Igen, vannak elképzeléseim, csak hát nem egyszerű dolog a kezdeményezés, legalábbis én még nem kezdeményeztem pasinál. Az első lépést tőle várom/vártam.
2014. ápr. 17. 16:08
6/6 anonim válasza:
Kedves kérdező tőle szerintem hiába várod. Vedd kezedbe az irányítást. Ki tudja miről maradnál le , ha nem teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!