Ha egy pasi nem lép, akkor nem akar tőlem semmit?
Figyelt kérdés
2014. márc. 29. 20:54
1/7 anonim válasza:
Vagy nincs önbizalma, bátorsága.
2/7 anonim válasza:
az a véleményem, hogy vagy akar valamit vagy pedig nem!
3/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül, ezt csak a nők hiszik.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha valaki tényleg férfi, és nem egy gyáva, önbizalomhiányos nyomi, akkor lépni fog, ha érdekled.
5/7 anonim válasza:
Ez azért butaság 4-es.
Ha a kérdező semmivel se bátorítja,akkor George Clooney se fog odamenni.
6/7 anonim válasza:
Kell hogy adj neki jelet... egyértelmű jelet, aztán lépni fog, ha nem lép akkor biztasd! Lehet hogy össze akar veled jönni de nem tudja te hogy lennél ezzel és nem akar beégni...
7/7 anonim válasza:
Ilyenkor jön az, hogy lépj te!
Sokan vagyunk, akik csak a kezdő lépést nem tudják megtenni. Én ha pl már ismerek valakit, utána könnyedén elbeszélgetek vele, sőt ha tetszik utána már akár kezdeményezek nála mint nőnél, DE ismerkedni valahogy nem vagyok képes. Persze megvannak az okai, de ez nem publikus. A lényeg, hogy Te is nyugodtan odamehetsz hozzá, ha érdekel téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!