Fiúk nálatok hogyan kezdeményezett egy lány?
Lány vagyok (vagyis már nő);
Volt akit egyszerűen csak átöleltem, jó szorosan, és a szemébe néztem...
Volt akivel egymás mellé ültünk egy étteremben, és 1-2 pohár bor után csak megsimogattam a combját valamiért...
Volt akinél megkérdeztem este kijön e velem a partra, aztán ott meg a hideg szél miatt hozzábújtam... (ebből egy szép kapcsolat lett)
Olyan is volt akivel mikor találkoztunk, odamentem hozzá, egy csomót beszélgettünk, végül megbeszéltük h találkozzunk máskor is...
Utoljára pedig egy többnapos kiránduláson egy szobába kerültünk, és hát én nem bírtam ki... (sex mondjuk nem volt, csak csók, de az sok :) )
Midegyiküket ismertem már valamennyire, és mielőtt lepontoztok hogy milyen sok, ez 13 év története...
gólyatábor, estefelé, már mentek a bulik. csaj látta, hogy egyedül vagyok, aztán odajött a barátnőjével, elhívtak beszélgetni, ..aztán később én elmentem, mert beszartam a helyzettől. de aztán később találkoztunk, akkor már egyedül volt, elhívott táncolni, piáltunk kicsit, de nem volt semmi, mert akkor még tényleg nagyon fostam meg nem volt önbizalmam, semmi... pedig nem volt rossz csaj :)
aztán azóta meg nem hagyom, hogy ők kezdeményezzenek :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!