Fiúk nálatok hogyan kezdeményezett egy lány?
Hát, 1 kivétellel mindig a csaj kezdeményezett...
Hogy s...Volt aki levelet írt, és abban árulta el gyengéd érzelmeit.
Volt aki sokat kereste a társaságom, és mindenhova elkísért.
Volt aki simán elém ált és randizni akart.
Ahhoz képest, hogy nem tart a nők nagy része jóképűnek, elég sok nőnek kellettem már.
Odajött egy lány hozzám miután leszálltam a buszról és hazakísértem, megbeszéltük, hogy facebook-on beszélünk majd.
Így is lett, csak az volt a bökkenő, hogy valakivel kapcsolatban volt. Én kérdőre vontam, hogy akkor mégis hogyan is képzelte ezt az egészet és azt mondta, hogy nem tudja, hogy mit akar.
Én fogtam magam és letöröltem, azóta sem beszéltem vele, itt lakik nem messze tőlünk.
Volt olyan, hogy valaki rám írt, de a környezetemben inkább az volt a jellemző, hogy érezhetően érdeklődőbbek voltak és kedvesek, többet akartak a közelemben lenni. Vadidegen azt hiszem csak egyszer kezdeményezett (legalábbis amit egyértelműen annak vettem), ez egy buszmegállóban volt, megkérdezte melyik busszal tud eljutni X helyre, onnantól meg beszélgettünk.
A kevésbé egyértelmű kezdeményezésekről sajnos nem tudok nyilatkozni, mert nagyon rosszul olvasom a női jeleket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!