Szerintetek ezt vehetem jelzésnek, próbálkozzak nála?
Figyelt kérdés
Ha egy lány b_szakszik a hajával amikor a közelemben van (máskor nem) és elkapja a tekintetét ha ránézek.Ez egyfajta jelzés lenne hogy össze akar velem jönni?Nekem is nagyon tetszik,bepróbálkozzak nála?én 15F ő 15L2014. ápr. 17. 14:11
2/6 anonim válasza:
Csak osztani tudom az első véleményét...hajrá!!!
3/6 anonim válasza:
Próbálj vele szemezni, mosolyogj rá, beszélgess vele. Simán lehet, h tetszel neki, de ne ennyiből ítélj szerintem.:)
4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj ha ránézek max 2mp ig néz rám aztán elkapja a tekintetét.Szerinted zavarban van vagy szimplán nem jövök be neki?
2014. ápr. 19. 11:29
5/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen zavarban lehet. Volt már rá példa nálam is.
6/6 anonim válasza:
Még ha a válasszal el is késtem amit leírtál az egy tipikus lány zavarba jövetele.Ideges mert tetszel neki és az hogy a haját piszkálja az azt jelenti,hogy szeretne előtted jól kinézni,ergó bejössz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!