Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol, hogyan próbálkozzak ha...

Hol, hogyan próbálkozzak ha az internetes társkeresésben sincs sikerem? 21/F

Figyelt kérdés

Eddig egy barátnőm volt 3 évig, 1 éve lett vége. Azóta próbálkoztam vagy 40 lánynál de nem volt nagy sikerem. Nem vagyok egy szépfiú, a barátnőmnek is azért tetszettem mert szerinte neki nagyon fura az izlése és a ronda fiúk jönnek be neki (másodsorban a komplexusai miatt). Minden lány csak barátságba akar velem lenni vagy azt akarja hogy hozzam össze valamelyik haverommal.

Már oda jutottam hogy feliratkoztam több társkeresőre. Jól kitöltött adatlap, képek, de eddig írtam majdnem 80 lánynak akik szimpatikusak de 1db választ se kaptam. HAverjaim nem is cseszegetnek amiért nincs csajom mert mindenki vágja a környezetemben hogy nem vagyok egy szépség.

Testemet jól kidolgoztam, testépítő versenyen 8. helyezést értem el 16-ból. Ezzel nincs gond, csak a fejemmel állítólag.

Mit kéne csinálnom, merre kéne próbálkozom ezután? Vagy hagyjam a fenébe az egészet? Anyu mondta nekem hogy nem minden embernek lesz párja ls családja, el kéne gondolkodnom rajta

2014. febr. 9. 11:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Ugye nem a Berki Krisztián vagy?:-D

Hát itt biztos ne próbálkozz!

Mert már akkor át is nevezhetnék ezt az oldit www.gyakoritarskereső.hu-ra.

2014. febr. 9. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!