Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megerősítés vagy lebeszélés...

Megerősítés vagy lebeszélés jöhet. Írjak neki vagy ne? (lent több) 14 éves lány vagyok

Figyelt kérdés
Van egy nálam fiatalabb fiú akivel mindig egy buszon vagyok amikor suliba megyünk...nem beszéltem még vele élőben csak facebookon. Viszont már egy hónapja nem beszéltem vele. Nem tetszik csak nagyon bírom mindig megnevettetett.:D Nemtudom írjak-e neki mert az osztálytársaim már kikezdtek hogy nekem tetszik az a srác..Szívem szerint írnék neki de azért várok véleményeket
2014. ápr. 16. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
írj neki. Bár nem tudom mit kell ezen ennyit problémázni.
2014. ápr. 16. 09:05
 2/8 anonim válasza:
no para írj neki!:D többiekkel ne foglalkozz. Nincs mit veszteni szedd össze magad :D pacsi
2014. ápr. 16. 09:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszii :)
2014. ápr. 16. 09:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Írj neki. És ha cikiznek? Ha összejössz a sráccal még irigykedni fognak. Adj egy öklöst! :D
2014. ápr. 16. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
"...mert az osztálytársaim már kikezdtek hogy ..." Hogyan is van akkor? Te irsz vkinek egy levelet, bemész az iskolába és ott kidobolod, hogy ennek és ennek irtam ezt és ezt? Ha valakivel esetleg szexelsz arrol is tartasz élménybeszámolot az osztályodnak?
2014. ápr. 16. 09:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a sráctól tudódott ki, mert én csak 2 barátnőmnek mondtam el négyszemközt, és ők biztos hogy nem fecsegték ki.:D Szóval sztem a fiú mondta el a haverjainak és ők terjesztették el :DD csak ugye amióta kitudódott azóta nem ír és fogalmam sincs hogy kedvel-e még vagy már nem kíváncsi rám ://
2014. ápr. 16. 10:47
 7/8 anonim ***** válasza:

az nem jó jel, ha fecseg a srác. lehet, hogy büszke rá, hogy közelednek hozzá, vagy rád büszke. de akkor se tetszik ez nekem.

sokkal nehezebb, de ha élőben mész oda, azt nem tudja rád bizonyítani. ráadásul hihetetlen bátor leszel. az útvonal meg a buszozás meg a suli témája ki is tart az első napra. aztán kiderül, hogy keresi-e a társaságod másnap.

2014. ápr. 16. 11:15
 8/8 A kérdező kommentje:
De ez nem ilyen egyszerű..mindig az idióta haverjával van a buszon aki szinte végig engem néz..mert ő is tudja hogy beszéltem a fiúval. Suliban meg szintén nem szokott egyedül lenni.:// Ez sehogy sem jön össze. Majd év végén írok neki :D
2014. ápr. 16. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!