Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet normális lányokkal...

Hol lehet normális lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
19/f vagyok, komoly kapcsolatra vágyom komoly partnerrel akivel hosszútávú kapcsolatról lenne szó (azaz keresem az igazit na) de nem tudom hol ismerkedhetnék, diszkó kilőve ott nemigen van ilyen lány, suliban sem nagyon találtam, a faluban meg szintén nincs valami sok hely ahová eljárhatnák amse vagyok nagy csavargó típus, a netes ismerkedésben eddig csak fájdalmam volt nem szeretnék több távkapcsolatot. viszonylag minden érdekel, tudomány érdekességek könyvek filmek (zene annyira nem de azért azis) és nem szeretem a tvben ezeket a néphülyítő csatornákat.magamról, nos érzelmes típus vagyok az a romantikus udvarló alkat akiben hatalmas az empátia. magamhoz hasonló gondolkodású társat szeretnék aki nem csak testi de lelki társam is lenne szóval a tökéletes parner akinek énis a tökéletes partnere lehetnék. hol tudok ilyen típusú (16-20év körüli) lányokkal ismerkedni?

2014. ápr. 15. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha bárotnak érzed magad bárkit leszólíthatsz az utcán, bár ez nem túl ideális megoldás, a semminél jobb
2014. ápr. 15. 20:46
 2/7 A kérdező kommentje:
áá annyira bátor nem vagyok, félek a csalodástol eddig tul sok volt tul kevés sikerrel. meg elbizonytalanítom magam annyit agyalok. a másik meg, igazábol nincsis nagy tapasztalatom a rendes ismerkedés terén, elso két csalodás után azzal ugy felhagytam és inkább neten ismerkedtem de mostmár szeretnék egy normális kapcsolatot így megprobálnék normálisan is ismerkedni.
2014. ápr. 15. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Sehol, mert alig vannak, és az a kevés is mind foglalt. Esetleg akkor lehet esélyed, ha jobban nézel ki, mint a pasijuk.
2014. ápr. 15. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
44%

Bárhol, illetve sehol.

Ezt hívják evolúciónak. A gyengék elbuknak...

5/7 anonim ***** válasza:
Olyanokkal, akik normálisnak MONDJÁK magukat, gyakorlatilag bárhol megismerkedhetsz. Olyanokkal viszont, akik VALÓBAN normálisak - nos, az már macerás dolog, mert ilyenek kevesen vannak. Túl sok a "szájhős", és a mondanivaló mögött túl kevés az igazi tartalom. Figyeld meg, hogy akár a neten, akár a való életben hányan fogják majd azt mondani, hogy ők normálisak, meg elég nekik egy átlagos srác, mégis mindig találni fognak valamit, ami miatt nem leszel elég jó nekik. Először próbálj meg önbizalmat gyűjteni, lelkileg megerősödni, aztán keress valamilyen közösségi tevékenységet, hobbit a környéketeken, hátha vannak ott csajok is, akikkel tudsz ismerkedni. Lehet, hogy lehangoló lesz, de a többségük nyilván ostoba, felszínes, beképzelt p*csa lesz, mert sok van belőlük. De ha nem adod fel, akkor a nagy számok törvénye alapján elvileg találhatsz magadnak valakit. Talán.
 6/7 A kérdező kommentje:
tudom volt tapasztalatom olyannal is ako normálisnak mondta magát, hát messze o volt a leg ... na mind1. koszi a tippeket, nem vagyok annyira onbizalomhiányos csak a sok csalodás már agyalová tett és magamat bizonytalanítom el aztán lemaradok a pillanatrol, vagy hulyén jovok ki belole de ezellen igyekszem tenni. viszont azt nemtudom itt a kornyéken mivéle kozosségi tevékenységek vannak, végulis faluban lakom ahol mindenki ismer mindenkit szoval a falubeli lányok kilove mind p.csa. itt a város nemmessze ott biztos van valami ilyesmi, csak nemtudom mit kéne, sportokban nem vagyok valami jo, más meg mi?
2014. ápr. 15. 21:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Sportból is van sokféle, de lehet kulturális tevékenység, tánctanfolyam, valamiféle klub, cserkészkedés, akármi, nézz körül, hátha találsz olyasmit, ami érdekel.
2014. ápr. 15. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!