Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet ismerkedni gamer...

Hogyan lehet ismerkedni gamer sráccal?

Figyelt kérdés
Van egy cuki gamer srác akit megszeretnék ismerni és lenne is közös témánk,mert én is gamer vagyok,de nem tudom,hogy ismerkedhetnék meg vele?
2014. ápr. 15. 23:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még hogy a lányok nem szeretik a gamer pasikat!:O

Nekem is olyan a párom, mondjuk ő nem az atomkocka típus, de mi mindig alázzuk egymást a co-op-os játékokban...:D

2014. ápr. 16. 07:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Basszus a Gamer is ember.

Egy fotós, sem lesz külön állatfaj, ahogy egy ismert zenész/színész, vagy bármiféle művész aki elkötelezett a hobboja/szakmája felé és számára életformaszerű a dolog.

Mivel te is gamernek tartod magad, így a közös téma adott. Nem kell tudni milyen játékokkal nyomul, majd megkérdezed és mesél róluk. Véleményezi ajánlja, vagy lebeszél róla. Ebből is meg lehet ismerni mert a játékokon keresztül is látszik, mit szeret, mit nem, így az ízlése és a jellemének egyes vonásai ebből is leszűrhetőek. Tehát simán csak hívd el randizni. :)

Ha bejössz neki akkor tuti a siker, ha nem akkor legalább kiderül, hogy nem vagy nála téma, de mondjuk még mindig lehettek haverok. Sőt lehet neked nem fog bejönni a tali után.

Simán írj rá, hívd fel és hívd el randira. Nem ciki, ha egy lány hívja el a srácot. :)

2014. ápr. 16. 11:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Okés,köszönöm,én se úgy értettem h külön állatfaj,csak h félénk lehet. :D
2014. ápr. 16. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!