Hogyan lehet ismerkedni gamer sráccal?
Figyelt kérdés
Van egy cuki gamer srác akit megszeretnék ismerni és lenne is közös témánk,mert én is gamer vagyok,de nem tudom,hogy ismerkedhetnék meg vele?2014. ápr. 15. 23:39
2/13 anonim válasza:
jelold be skypeon es randizzatok ts-en. Aztan vigyazz neh megeroszakoljon a kepernyon keresztul.
3/13 anonim válasza:
Kamukérdés. A lányokat nem érdeklik a gémerek.
4/13 A kérdező kommentje:
nem ismerem,nem tudom milyen játékokat játszik,meg nem igazán lehetne együtt gamelni mert a koleszban szar a net.
am meg a gamer srácok igenis vonzóak pár lány számára
2014. ápr. 15. 23:45
5/13 anonim válasza:
Akarsz codozni? :D Bitches love my K/D.
6/13 A kérdező kommentje:
ezt kérdezzem meg tőle? :D
2014. ápr. 15. 23:59
7/13 anonim válasza:
3as vagyok, továbbra is kamukérdés szerintem de azért érdemileg hozzászólok:
A gamer srácok nem valami ufók, ugyanúgy ismerkedhetsz velük mint a "normális" srácokkal.
8/13 anonim válasza:
7-esnak igaza van, én is gamer vagyok. :) Figyelj, szerintem vedd fel, találkozgassatok, dumálgass vele normálisan, de nem a gamerkedésről mindig, mert igenis ők is szeretik ha normális mindennapi témákról beszélsz velünk. Ez azt jelenti, hogy nem csak úgy tekintesz rá, mint egy játszópajtásra, hanem mint úgy, mint akiben megbízol. Mi is emberek vagyunk, bár ezt szerintem te is tudod. ;) Az a hozzászóló, aki pedig ezt kamunak vélte, az eléggé el van tévedve, mert igenis LÉTEZIK ilyen, már én is tapasztaltam nem egyszer. :)
9/13 anonim válasza:
Webkamerás (skype) beszélgetés valamilyen ürüggyel. A webkamerás része szerintem evidens, az ürügy pedig bármi lehet, - például az aktuális játékkal kapcsolatban valamilyen kérdés - amivel felhívhatod magadra a figyelmét.
A jelenlegi barátnőmmel így jöttünk össze.
F/20
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. ápr. 16. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!