Kerekesszékes sráccal hogyan lehetne ismerkedni?
Figyelt kérdés
Most konkrétan gondolok egy valakire. Szóval adott egy pasi, de nem tudom hogy menjek oda hozzá, meg mit mondhatnék neki, csak azt tudom, hogy teljes emberként tekintek rá, tehát úgy is akarom kezelni.2014. ápr. 10. 20:04
1/3 anonim válasza:
Ha tényleg teljes emberként tekintesz rá, és úgy is akarod tekinteni, akkor UGYANÚGY mint bárki máshoz.
Miért lenne bármiben is más az ismerkedés vele?
2/3 A kérdező kommentje:
Azért, mert alapjáraton nem vagyok egy kezdeményező típus, viszont ezért a srácért megérné erőt venni magamon és odamenni hozzá, csak hát fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá.
Egyetemisták vagyunk, és csak egy közös óránk van hetente.
2014. ápr. 10. 20:10
3/3 anonim válasza:
Ez a fiú nagyon fog örülni, ha odamész hozzá, hidd el, ha kedves vagy, nem számít, mit mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!