Privátba valaki ismerkedni 16 éves, kerekesszékes lánnyal? Nem lelkizni csak ismerkedni
Jah így meg a sok gerinctelen barom fog rámenni,aki kihasználja ezt.
Mert valljuk be.Azért nem sok ember kezdene a szegény kérdezővel.
"Jah így meg a sok gerinctelen barom fog rámenni,aki kihasználja ezt.
Mert valljuk be.Azért nem sok ember kezdene a szegény kérdezővel."
Bocs, de az eddigiek alapján inkább kezdenék a kérdezővel, mint veled...
Nem sértésként akartam írni.De sokan nem is adnak neki esélyt.
Az oké,hogy normális.Ugyan olyan ember mint te vagy én.Viszont én nem tudnék úgy nézni rá mint egy barátnőre.
Ez van.inkább sajnálnám szegényt.Ezzel meg én nem szeretnék együtt élni.
"Nem sértésként akartam írni.De sokan nem is adnak neki esélyt.
Az oké,hogy normális.Ugyan olyan ember mint te vagy én.Viszont én nem tudnék úgy nézni rá mint egy barátnőre.
Ez van.inkább sajnálnám szegényt.Ezzel meg én nem szeretnék együtt élni."
Bocs, de miért? Komolyan nem értem... Ha édesanyád, vagy életed szerelme kereskeszékbe kerülne, onnantól nem állnál velük szóba? Én nem vágom, miért ne lehetne barátnőként tekinteni arra, aki mozgássérült.
Az más.Ott nem úgy kezdődött az ismerkedés,hogy az.
Nem zárom ki,hogy nem tudnék bele szeretni.De átlagban sosem tudtam úgy ránézni egy mozgássérült nőre mint potenciális barátnő.Mert azt érzem segítség kell neki,sajnálnám.
Ilyen az emberi személyiség.Lehet nem érted meg.De én átlagosan beszélek.Nem zárok ki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!