Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan viselkedjen a pasi...

Hogyan viselkedjen a pasi visszautasítás után?

Figyelt kérdés

Hogyan kell viselkedni pasinak elutasitás után? Mert nem egy konkrét nem-et kaptam, hanem azt, hogy most senkit nem akar.

Hogy viselkedjek? Ha tovább nyomulok, akkor elege lesz belőlem. Ha csak normálisan, akkor félek, hogyha idővel meggondolja magát, akkor meg azt hiszi, én nem akarok többet, és nem fog jelezni

2014. ápr. 15. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Én azt szoktam, hogy meg kérdezem miért.

Aztán nem beszélgetek vele többet, ha nem érdekel emberileg a csaj.

2014. ápr. 15. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Senkit sem akar = csak téged nem akar, szépen fogalmazva.

Ne beszélj vele többet, próbálkozz a következő lánynál! :)

2014. ápr. 15. 14:37
 3/10 anonim ***** válasza:
hagyd ott, ne keresd tovább! ha mégis kellesz neki, majd tesz érte. keress más lányt!
2014. ápr. 15. 14:55
 4/10 A kérdező kommentje:

"ha mégis kellesz neki, majd tesz érte."

csak hát nem tudom, hogy, mert ha otthagyom, félek azt gondolja "na ennek is csak arra kellettem volna, ha nem kap meg, akkor barátként se kezel"

2014. ápr. 15. 15:00
 5/10 anonim válasza:
2-es válasz olyan tökéletes hogy csak ismételni tudnám.
2014. ápr. 15. 15:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, a kettes válasz a jó. Nem vagy elég jóképű, azért nem kellesz. Valószínűleg egyáltalán nem gondol Rád, és a legjobban annak örülne, ha nem is léteznél, nem látna, nem hallana Rólad semmit sem hátralévő életében. Egy másik, jóképű pasira csorgatja a nyálát, és az köti le a gondolatait. Ebben a helyzetben nem tudsz mit tenni. A vonzalomra születni kell, jó génekkel. Szűnj meg létezni a számára.
2014. ápr. 15. 15:07
 7/10 A kérdező kommentje:

"Egy másik, jóképű pasira csorgatja a nyálát, és az köti le a gondolatait."

ezt honnan veszed? :)

2014. ápr. 15. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindig ez van. Van pár nagymenő, akiről az összes lány álmodozik, a többiekbe meg csak belerúg, hogy az önbizalmát növelje a visszautasításoddal. Az előnyös külsejű emberek lehetnek csak boldogok, a többiek csak statiszták a róluk szóló történetben.
2014. ápr. 17. 11:12
 9/10 anonim ***** válasza:

na milyen lelki roncsok vannak itt :DDD

én csak egy tippet tudok adni, felejtsd el az összes búskomor, pesszimista, csalódott fisz-fasz kommentet

légy LAZA és eszerint cselekedj mindig minden körülmények között..... ( egy jóképű srác )

2014. ápr. 19. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, az megerősíti az én 8-as kommentemet.
2014. ápr. 19. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!