Mit fog gondolni a férfi arról a lányról aki elkezd neki vetkőzni?
Figyelt kérdés
A férfi aki tetszik,nyíltan nem monda el hogy le akar feküdni velem.Csak célozgatott rá.De még igy sem vagyok 100%-ig biztos benne hogy ő is azt szeretné amit én.Ha elkezdek vetkőzni neki akkor benne lesz?2014. ápr. 15. 12:25
1/15 anonim válasza:
Hát speciel ahhoz olyan szitu kell hogy kettesben legyetek nyugodt helyen. De valószínűleg benne lesz :) 24/F
2/15 anonim válasza:
elöször kerdezd meg,szeretne e egy erotikus tancot latni töled.Szerintem igen.
3/15 anonim válasza:
Nem lenne okosabb őt vetköztetni? Ha hagyja okés, ha nem akkor mégsem állsz ott talpig lengében vörös fejjel.
A nők valahogy mindent forditva csinálnak.
4/15 anonim válasza:
Egy pasi akarja, ebben biztos lehetsz lyuk-lyuk...csak nem mindegy, hol vetkőzöl.
5/15 A kérdező kommentje:
És ha nem egyedülálló akkor is?
Több 10 éve házas.
És én sem vagyok egyedülálló de a barátommal már nem jövünk ki csak még együtt lakunk.
De nekem kell ez a pasi!!
2014. ápr. 15. 12:50
6/15 anonim válasza:
Te is le szeretnél vele feküdni?Ha igen akkor meg fog történni,egy férfi nem tud ellenállni egy meztelen nőnek.
Dobd le a ruháidat,tuti hogy rád veti magát.
7/15 A kérdező kommentje:
Remélem hogy így lesz :)
2014. ápr. 15. 12:56
9/15 anonim válasza:
uhh, ez így gáz... :/
szerintem bele fog menni :/
10/15 anonim válasza:
12:50
Egymásnak vagytok teremtve!
2 gerinctelen alak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!