Ha áthívom és levetkőzök akkor mit fog csinálni?
Figyelt kérdés
Tetszik egy férfi már hónapok óta,ésmindig kétértelmű célzásokat teszünk egymásnak. Én nem birom kivárni még ő lép ezért arra gondoltam áthivom (ha átjön) és levetkőzök. Ő sokkal idősebb nálam,szóval semmi komoly kapcsolatot nem szeretnék és valószinű ő sem. Szerintetek mit fog reagálni erre? Vagy egyáltalán átjön?2014. ápr. 14. 18:08
11/26 A kérdező kommentje:
Vagy ez nagyon ciki?
2014. ápr. 14. 18:16
12/26 anonim válasza:
Én nem mennék át. Gyere inkább te hozzám.
13/26 anonim válasza:
Hát elég ciki, hogy egy 50 éves pasi után csorgatod a nyálad...
14/26 A kérdező kommentje:
De nagyon vonzódom hozzá. És biztos észre is vette, azért szól be kétértelmű dolgokat. De szerintetek lefekszik velem? Lehet hogy ciki, de nem tudok mit tenni. Várni nem szeretnék.
2014. ápr. 14. 18:26
15/26 anonim válasza:
akor dugasd meg magad egy 50+ vén fas*zal, és legyél boldog. 100% hogy fél percen belül ő is mesztelen lesz... hányok
16/26 A kérdező kommentje:
De ha nekem tetszik és vonzódom hozzá akkor miért ne? Egyszer élünk! Lehet hogy még te is kerülsz ilyen helyzetbe.
2014. ápr. 14. 18:44
17/26 anonim válasza:
1. Honnan tudjuk, hogy mit reagál egy számunkra tökéletesen idegen vénember?
2. Minek teszel fel kérdést, ha már eldöntötted, hogy mit fogsz tenni?
18/26 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok a véleményekre. Te meg minek válaszolsz.
2014. ápr. 14. 18:54
19/26 anonim válasza:
Én is átmehetek ha gondolod :-P
20/26 anonim válasza:
Ez tök jó ötlet. Ha bejösz neki meghúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!