Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit lehet ne csinalni?

Mit lehet ne csinalni?

Figyelt kérdés
Szoval van egy fiu,akivel mar szilveszter ota szimpatizalok. Egyre jobban bejon nekem. Mostanaban azt veszem eszre,hogy sokszor van az h szemezunk,egymasra mosolygunk.Viszont egy buktato van,hogy regebben az egyik legjobb baratjaval beszelgettem nagyon nagyon sokat sot meg egy aprobb kavaras is volt. Lehet h ezt csak bekepzelem magamnak vagy tenyleg igy van? Es a fiu elkepzelheto h a baratja miatt nem bir? Mert vele semmi komoly nem volt, o leszogezte h nem akar baratnot..
2014. jan. 24. 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk... tanulj meg rendesen magyarul írni. Az nagyon imponál a fiúknak.
2014. jan. 24. 16:16
 2/3 anonim válasza:
Előző válaszolónak üzenném, hogy csak ékezeteket hagyott le ami meg elő tud fordulni. A kérdezőnek pedig azt üzenem, hogy sajnos mostanában sok srácnak mostanában nagyon számít a haverjaik véleménye stb. Szóval ha ő emiatt nem akar semmit, akkor nem lehetne nagyon semmit csinálni... Szerintem.
2014. jan. 24. 16:24
 3/3 anonim válasza:

(bocs a szóismétlést)

előző válaszoló

2014. jan. 24. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!